icon

Pomôže Clostilbegyt a Pregnyl otehotnieť?

smejo4ja
28. dec 2014

Ahojte, som tu nová. Snažíme sa o bábätko, lenže že mám problém, mrchu nedostanem skoro vôbec lebo mam PCO. Preto beriem Duphaston už vyše roka, počas toho roka sa nám nepodarilo otehotnieť. Tak mi Dr. predpísala clostilbegyt ktorý mám začať užívať od 3DC a potom medzi 9 a 11DC mám prísť a pichne mi pregnyl. Komu to pomohlo??? Pýtam sa preto lebo mi DR. povedala že tuto kombináciu (clostilbegyt a pregynil) môžem brať len tri mesiace a potom pôjdem do centra ktoré tu mám je to ISCARE. Ďakujem za odpovede

maminka1986
3. jan 2016

@kikaaa1982 nechápem ako može pregnyl urobit hyperstimulaciu 🙂)))) ved on sa podáva aby praskli foliky a azse 3 foliky nie je na OHSS teda na hyperstimulačný syndrom...je ine keby si po IVF vtedy ano vtedy sa nema podávať ale pri clostyle..ach jaj no neviem ako byt tebou idem do centra lebo sa trapiš a takto by si možno už bola tehotná pri clostyle keby skusite napr IUI

maminka1986
3. jan 2016

@kikaaa1982 dlho sa snažite? važne skuste centrum..ja som to odmietala ldho ale vieš čo? trapila soms a 4 roky!!ked som videla tehotné revala som doma zavidela bola plna hnevu prečo ja nie????a vela ineho ..skusila všetky prirodezen metody ake su!!§čaje cvičenie kvapky Jonašov vypočet a nič...:(
tam chodi velmi vela ludi ked somto videla bola som šokovanaaaaa kolko mladých ludi nemože mat deti :(((( važne aspon na konzultaciu chodte

butterfly333
4. jan 2016

@maminka1986 ja beriem clostil prvý cyklus a v piatok idemna folikulometriu a duphaston ja neberiem. Chcela som ist na 15Dc ku gynale neordinuje až v piatok na 16DC tak snad bude všetko ok pichne mi preglyn.Ja mávam ovu na 15-16Dc

butterfly333
4. jan 2016

@kikaaa1982 ja zatial neviem v piatok na 16Dc idem na folik tak som zvedavá.

butterfly333
4. jan 2016

@maminka1986 ja už mám 36 tak neviem gyn vravel že aksa nepodarý tak potom umele,no to je asi velmi drahe v tom centre ako si aj ty bola však??čo ta to vyšlo ak sa smiem spýtat.

mamee
4. jan 2016

Baby kolko tabletiek clostilu si denne davate? Ja som chcela len jednu lebo nechcem aby sa mi vytvorilo vela vajok a v Car povedal ze musim dve vzhladom na vysku a vahu 174cm/60kg lebo ze iba jedna by nezaucinkovala...

miska246
4. jan 2016

@mamee Ja som uzivala 2x1 denne.

mamee
4. jan 2016

@miska246 no tak dal aj mne a kolko folikov si mala?

miska246
4. jan 2016

Vzdy maximalne dva.

sany944
4. jan 2016

@iwkanjelik viesco ultrazvuk mi robil uz v piatom tyzdni a nasiel malu bodecku, mala iba 2,5 mm, takze z toho moc vela nezistil ale nehovoril ze by malo byt nieco zle, a teraz idem 7.1. zas, uz by to malo byt vacsie, dufam ze bude vsetko ok a ze mi uz bude vediet potvrdit ze to nie je mimomaternicove, ale zas mam trosku strach z vysledkov od obvodaka co som bola taka chora, nasli mi E.coli, nejaky enterobacter, staphylococcus v nose, mycoplazmu v krvi a este aj vela hodnot v krvi je uplne zlych, tak som zvedava, snad ma vo stvrtok upokoja ze to neadi...

kikaaa1982
4. jan 2016

@butterfly333 daj prosim vediet, ako si dopadla a ci ti pichol aj pregnyl. Mne moja dr. nepichla a teraz len tak som aj s bolestami asi z duphastonu...nic uz neviem.... 😀😀😀😀😀😀

butterfly333
4. jan 2016

@kikaaa1982 jasne dám vediet v piatok no sa spýtam na ten preglyn aj si ho vypýtam a je.No ak sa nezadarí roymýšlam nad IUI

butterfly333
4. jan 2016

@kikaaa1982 a prečo ti nepichol preglyn,?

kikaaa1982
4. jan 2016

@butterfly333 povedala, ze chce pridist hyperstimulacii, tak preto nepichla

butterfly333
4. jan 2016

@kikaaa1982 a čo ak folik nepraskne a spravý sa cysta to sa tušim robí baby písali.Uvidím čo povie mne.

suecy
4. jan 2016

Ahoj mne nepomohol ani clostyl po prvom tehotenstve mam tak dohadzane hormony ze mi prestali dozrievat vajicka a moj gynekolog to riesil clostylom nepomohlo a odporuca ma na gyn fiv ale neviem ci to risknut vobec nic o tom neviem povedal ze moj stav sa tam da riesit uz 3 roky sa snazime prirodzene o druhe a nic...Ale som stastna ze mame aspon jednu 🙂

maminka1986
4. jan 2016

@butterfly333 ahoj no IVF je hm ono je ťažko povedat kolko ťa vynde vieš.. ono velmi vela zaleží kolko budeš mat dozretých vajičok a kolko dáte oplodnit metodou ICSI...ja som mala 22 vajičok všetky sme dali ISCI každe dalšie vajičko stalo 33e takto oplodnene..potom je to predlžená kultivacia-to ž ked sa ide na IVF určite to dať! lebočlovek by ot lutoval...vieš mohli sme dat oplodnit napr 10 vajičok ale čo ked by z toho bolo len 1 embryjko?? a mrzelo by nas to potom..ono je to ťažko povedať no...nas to vyšlo s leikmi s cestou a poistovna čo dala 2800 čo som ratala ja...poistovna dala 1500 cca...
potom mrazenie emryjka prve je 160 každe dalšie uff neviem...uskaldennie emryjii takže tak no..ked ma niekto napr 10 vajičok jasne že to vynde ovela lacnejšie...
my sme mali 7 embryjí..teraz len 6 lebo hned vyšiel vklad 🙂
napr znama mala len 10 vajičok dali všetky ICSI oplodnit a len jedno embryjko ostalo a neujalo sa :/ ono je to o šťastí o kvalite embyrjii o kvalite maternice a poručeno panu Bohu ako sa vraví....

butterfly333
4. jan 2016

@maminka1986 ale ja som myslela IUI

maminka1986
4. jan 2016

@butterfly333 ja som bola raz na IUI potom už nie zbytočne zabitý čas a peniaze...IUI vynde 100e.plus cesta-neviem ako daleko maš centrum plus lieky tak okolo cca 150e

jenn82
5. jan 2016

@butterfly333 ja som bola na iui 2x, nevyslo, samozrejme nejake % uspesnosti su trosku vyssie ako pri prirodzenom pocati, ale neviem, ci pojdem do tretieho iui....kazdopadne, ak sa rozhodnes, drzim prsty, su tu aj baby, ktorym sa s to pri iui podarilo 🙂

butterfly333
5. jan 2016

@jenn82 dakujem no uvažujeme aj nad tým no snad sato podarí normálnou cestou.

mimik84
6. jan 2016

Ahojte snažilky. Pridávam sa užívaním clostilbegytu. Dnes prva tbl. na 3 den cyklu. Po 2 r snaženia som zvedava, uz neviem čo môže pomôcť.

kikaaa1982
6. jan 2016

@mimik84 ahoj, ja som na tom podobne :( clostilbegyt, ale ja od 5 DC a teraz duphaston. Ale u mna ovulacia nebola, aspon podla testov nie. Pri folikulometrii som mala 3 folikuly, ale asi nic. Takze teraz len cakam, kedy dostanem a potom dalsi cyklus opat clostil...viem, nie som pozitivna, ako niektore zeny, ktore tu pisu, ale to je moja skusenost a bolest :( ale trosku dufam, ze co ked som nezachytila ovu podla testov....ta naaadej 🙂

butterfly333
7. jan 2016

@kikaaa1982 ahoj chcem sa spýtat ked si brala clostil neposunul ti ovu?Ja som dnes 15Dc a ouv zatial nikde.

kikaaa1982
7. jan 2016

@butterfly333 ahoj, neposunul mi ovu, lebo podla testov ovulacia nebola. Ale citala som viacere clanky a clostil nezaruci ovulaciu, len rast folikulov a tie som mala, ale uz nedorastli a nepraskli :(

jenn82
7. jan 2016

@butterfly333 casto po clostile pichaju pregnyl, aby foliky praskli, pretoze sa mozu spravit cysty...

butterfly333
7. jan 2016

@jenn82 to viem že sa picha pregnyl,no každý mesiac mi ovu ukáže ovu test,na 15Dc a dnes zatial nič.

butterfly333
7. jan 2016

@kikaaa1982 mohol sposobit žeby nebola ovu?to sa mi ešte nestalo

kikaaa1982
7. jan 2016

@butterfly333 tak u mna to bolo asi tak. Hovorim, ze podla ovu testov, ziadna ovulacia. Uvidim, co dalsi cyklus, lebo tak isto budem uzivat clostil

kikaaa1982
7. jan 2016

@kikaaa1982 mozno, ze to u teba pride 🙂 trpezlivost. A testy si robis ako casto? Ja som medzi 11-18 dc testovala trikrat denne...