Pomôže Clostilbegyt a Pregnyl otehotnieť?
Ahojte, som tu nová. Snažíme sa o bábätko, lenže že mám problém, mrchu nedostanem skoro vôbec lebo mam PCO. Preto beriem Duphaston už vyše roka, počas toho roka sa nám nepodarilo otehotnieť. Tak mi Dr. predpísala clostilbegyt ktorý mám začať užívať od 3DC a potom medzi 9 a 11DC mám prísť a pichne mi pregnyl. Komu to pomohlo??? Pýtam sa preto lebo mi DR. povedala že tuto kombináciu (clostilbegyt a pregynil) môžem brať len tri mesiace a potom pôjdem do centra ktoré tu mám je to ISCARE. Ďakujem za odpovede
Ahojte chcem sa spýtať, doktor mi predpísal closylbegit ale mám nezhubné nádory na prsnikoch. Nemáte niekto podobnú skusenost? Lebo mam celkom strach brať ho.
Dievčata, kto by mal záujem mám doma nepoužité balenie Clostilbegyt a Pregnyl v chladničke aj s ihlami. Preferujem osobny odber. Ja som si vybrala recept v marci, keď sme šli prvý krát z CAR, ale zistili sme, že už netreba 🙂
Ahojte, beriem clostylbegyt, folikuly pekne narastú ale samovoľne neprasknú, moja doktorka mi pichá pregnyl, ale až keď má folikul 30-31 mm, ževraj dovtedy nie sú zrelé. Nie je to už neskoro? Ďakujem
ahojte , nema niekto na predaj clostilbegyt? dakujem 🙂
ahojte, ja som PCO a prvy cyklus na clostilbegyt, zatial ovulacia ziadna..
Ahojte , mám doma nepoužitý pregnyl..je ešte v záruke, rada ho podarujem. Najlepšie osobný odber, nakoľko musí byť v chladničke poštou by sa znehodnotil. V prípade záujmu píšte IP
Ahoj mas este ten pregnyl?
Ahojte. Tak drzte aj nam prsteky. Prvy krat ideme na clostik. 😆 po roku a pol snazenia. 2x1 tbl 3-7 DC . . . taktiez mam PCO 😥 dufam ze to vyjde. Cakame na mrchu a ideme na to ...
ja som brala len 1 tabletku denne a otehotnela som 🙂
brala som ho len asi 3 cykly, potom uz nebolo treba, vajicok sa vytvorilo dost aj do zasoby ;)
otehotnela som potom asi za 2 mesiace po vysadeni
bianca2000 dakujem za mile povzbudenie. Hadam sa podari aj nam tak rychlo 😉 tuzime po babatku. Trocha sa bojim ci nebudem velmi naaaladova precitlivena alebo podobne z tych liekov ale tak moj drahy to nejako somnou vydrzi 😉😉😉 ty si mala nejake vedlajsie ucinky?
nie, ziadne vedlajsie ucinky
teda, myslim, ze po prvej tabletke som raz zvracala, neviem, ci z toho
potom uz cely cas nic
skor som mala pocit, ze mi pomahaju, lebo doplnili hormony, ktore mi chybaju 🙂 takze ja som sa tesila
je to aj o psychike, hlavne mysliet pozitivne, ovulaciu som mala hned prvy cyklus, co som ich zacala brat, predtym vobec
@katkatar
akurat sa cudujem, preco ti dal hned 2 tabletky denne, lebo mne doktor povedal zacat s jednou, a iba ak nezaberie, prejst na dve denne
tie lieky su dost silne.. aby si potom nemala trojcata ;)
Nooo tak to viem ze zvykne byt viac deticiek naraz 😉😉😉 ale tak. Aj keby hlavne nech su zdrave 😍 ale tiez citam ze vacsiniu zacinaju baby s jednou ale naopak aj s dvoma... To asi zalezi od lekara... No uvidime som velmi zvedava. Uz nech pride mrcha ze mozme skusat 😘
Ahojte baby, čítam rôzne diskusie ale nikde neviem nájsť moje odpovede, tak vás prosím poraďte mi 🙂
Nedarí sa mi otehotniet bola som na vyšetreniach a zistili mi polycysticke vaječníky, môj lekár mi 3DC kázal užívať klomifen 2x1tbl 5 dní na 11DC som bola na kontrolu vravel že sa mi to zlepšilo o dosť tak mi pichol pregnyl a kázal nám mať sex v deň pichnutia pregnylu a na ďalší deň a ďalší takže 3 dni... 1.deň aj druhý sme sa snažili no tretí sa už nedalo ale myslím si že tie dva dni to úplne stačilo, od pichnutia pregnylu si myslím že ovulácia prišla do 24hodin počas ktorých sme sa snažili...
Mňa teda zaujíma či je šanca že sa zadarilo lebo teraz mám 6DPO a bolí ma v bruchu raz na pravo potom na ľavo, vlastne od pichnutia pregnylu ma bolí každý deň brucho ale nie vkuse len občas za deň niekedy viac niekedy nie, mala ste to niektorá ako ja? Prosím poraďte ďakujem a ešte som zabudla že 3 dni od pichnutia pregnylu mi kázal užívať progesteron ale zo spodu aby sa udržalo
@layla20 ja mám tiež pco, asi 3x sme mali plánovaný styk, no neúspešne. Nám pomohlo az IUI...bolesti som mala aj ja, bolo to z pregnylu...držím palce, aby vám to vyšlo 🙏
@roberta31 ako si brala ten clostyl????
Ahojte baby,
nema daktora z vas zvysny clostilbegyt? 🙂
Ahojte potrrbovala by som poradit v piatok som bola na sone mala som 16 mm folikul ze to je este malo na pregnyl ze mam si ho dat pichnut az o 7 dni ale to si zda vela aj minule minto tak povedal a bolo neskoro tak som mu to povedal a ze tak si ho dajte pichnut na 5 den..a teraz neviem teda ze kedy by bolp dobree
@dena12345678910 folikul narastie kazdy den o 1 az 2 mm..na dosiahnutie potrebuje minimalne 18 cize v podstate ak mal v piatok 16 tak v nedelu alebo pondelok by som pichala isto ale nato je folikumetria a bez toho by som neriskovala...ak nepraskne moze sa z toho zrobit pekna cysta pri prestymulovani...moj pripad a tiez som koli tomu podstupila pred 2 tyzdnami laparoskopiu.😏

Ahojte, prosim vás poradí mi niekto? Beriem druhý cyklus closylbegit A doktor povedal že teraz dáme dvojnásobnú dávku. Ale niesom si istá či mám brat 2tab.naraz ráno, alebo ráno jednu A večer tiež jednu.
Dakujem za odpoveď.