Posledné dni ovulácie mám bolesti v podbrušku. Môžem byť tehotná?

17. jún 2020

Ahojte.. pred dvomi tyzdnami deň pred menstruaciou som mala nechraneny pohlavný styk. Menstruacia dorazila všetko ok. Dnes už tretí deň(posledné dni ovulacie) mám ukrutne bolesti v podbrusku..myslíte si že treba robit paniku a kupovat tehotenske testy alebo je to v pohodicke..?
Nie žeby sme nechceli babo ale máme teraz 5 mesacne tak snáď mame ešte cas

damtiporiti
17. jún 2020

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
A toto sa tu pýtajú dospelé ženy 🙆‍♀️ keď nechceš robiť paniku, tak si kup kondomy a neondite naostro. Hádam vieš, ako si prišla k tomu prvému.
A k otázke, áno môžeš byť tehotná, máme demokraciu.

qetka
17. jún 2020

@damtiporiti kazdy den 100x to iste. Mali by programatori z konika spravit niekde hore do menu kolonku vestecka gula. Ked na nu klikne, povie jej, ci je, alebo nie je tehotna... 😂

mimzy123
17. jún 2020

Určite netreba robiť paniku, to môže byť znak že máš ovuláciu niekedy býva bolestivá.
Alebo si len prechladla.

whatever1
17. jún 2020

@damtiporiti Ona tym myslela ci je možné otehotnieť aj napriek tomu ze ďalší deň od styku dostala ms. Nemusíš byť vulgárna.

whatever1
17. jún 2020

Počas MS sa odlupuje sliznica maternice, ak by tam bolo embryo tak by sa asi neudržalo ale ak ste mali sex deň pred, tak kým spermia docestuje k vajíčku, dôjde k oplodneniu a kym oplodnene vajco doputuje do maternice, to už môže byť dávno po MS. Takze podla mňa áno možné to je aj keď malo pravdepodobne.

damtiporiti
18. jún 2020

@whatever1 moja, keby som bola vulgárna, vyzeral by ten príspevok trochu inak. A opakujem, ak už dieťa má, snáď vie, že existuje ochrana, ak ho mať nechce.

sili82
18. jún 2020

Môžeš mať bolesti z ovulácie, ja som mala dosť veľké ovulačné bolesti po pôrode. Ale ak si chceš byť istá, tak najlepšie urobiť test. Tu naozaj nikto nemá vešteckú guľu ako už bolo spomínané vyššie.

whatever1
18. jún 2020

@damtiporiti Nechápem čo ťa uráža na tom ze sa nechranila. Ma muža, jedno malé dieťa a ďalšiemu sa brániť nebude ak by sa zadarilo. Toto nie je neaka 16rocna pubertacka, ktoru živia rodičia a
ktora sa s niekym vychrapala na diskotéke aby si sa s ňou takto bavila a dávala jej prednášky o ochrane.