Posledné mesiace mávam menštruáciu každých 21 dní
dobry den vzdy som dostavala menstruaciu po takych cca 33-35 dnoch od poslednej ms, no posledne dva mesiace ju dostavam po 21 dnoch od poslednej ms…
je to vporiadku? neviem ci to je okej.
Mam 18 rokov, boored dakujem za rady
@angela85 aha, a mam sa bat? ako je to velmi velky problem? pretoze mala som aj dost stresove obdobie ci to nemohlo nejak ovplyvnit
Pozri sa,ja som není gynekológ,keď mám podobný problém,tak ho riešim s gynekológom,ale u mňa to je už vekom a riešim to prirodne
@angela85 ok
Autorka stress dokáže veľa. Ja som tak dostala krámy po ôsmich dňoch :D vždy je lepšie nechať sa skontrolovať ale ak sa inak cítiš ok, tak sa až tak neboj 🙂
Určite sa poraď so svojím lekárom, časté krvácanie ti môže znížiť železo v organizme a môžeš byť amenická.
@janagem ja sa praveze citim uplne vporiadku, iba som mala velmi stresove obdobie velmi, tak jedine z toho si to viem vyvodit inak neviem z cohi
No neviem ja mam roky menzes po 22 dnoch teda 7dni menzes potom 22dni pauza a zas menzes ako hodinky a to uz mam 45
@slavomira236 ale toto je potom 29dnový cyklus, nie 22dnový. Cyklus sa ráta od prvého dňa menštruácie do ďalšieho prvého dňa menštruácie.
Mno...ja som si myslela,ze stresom skor ta ms nepride alebo meska... a nie naopak.
@lienocka2808 tiež ma napadlo, či to autorka len nepočíta takto zle…
@autorka - ja mám tiež rýchlejší cyklus, po 23dnoch mávam 3-4dni max.,

Akurát som toto riesila minulý týždeň so svojím gyndosom,že keď to už klesne pod 24 dní tak je to treba upraviť. Hlavne ak si taká mladá by si mala mať dlhší cyklus. Lebo som mu to ja spomínala,lebo mne postupne klesá cyklus z 28 na 24 a potom to už riešim s kvapkami gynex,ktoré mi to zas na chvíľu upravia,ale s vekom sa mi proste cyklus skracuje,mám pred 40tkou