icon

Posunutá menštruácia kvôli stresu?

buxus24
25. aug 2018

Ahojte.....
Potrebujem poradiť,prečo sa to deje.
Dnes sa mi spustila akoby menštruácia,slabé krvácanie.... Nejde mi to do hlavy pretože kalendár mi ukazuje 12dni do začiatku.Teraz som v strede cyklu a všetko nasvedčuje tomu že mám ovuláciu.
Rozmýšľam či sa to nespustilo preto,že v posledné mesiace toho bolo veľa v práci.
Psychické a fyzické vyčerpanie si asi vybralo
svoju dan. Šla som až nadoraz.... prerábali sme predajňu .Boli to skóre začiatky a vstávania a neskorý odchod domov.Samozrejme dvíhanie ťažkých veci,krabíc a iných komponentov.... Riešenie problémov a všetko čo k tomu patrí.
Či myslíte že to má inú príčinu? Nechcem z toho robiť zatiaľ ukvapene rozhodnutia.No nerozumiem tomu.
Ešte sa mi také nestalo.

alchemilkazltozelena
25. aug 2018

@buxus24 ja som mala niekedy krvacanie aj v case ovu

buxus24
autor
25. aug 2018

@alchemilkazltozelena to viem pochopiť a viem že telo sa rokmi mení a ináč reaguje,no ja som ešte také nemala .... A je to sito červená krv.... Aj také akoby zhluky keby vyšli... Fakt nerozumiem

alchemilkazltozelena
25. aug 2018

@buxus24 jaj tak potom to moze byt zo stresu..pri ovu byva slabe krvacanie nie taketo ako pises..
Ale v podstate to moze byt hocico..takto cez net sa velmi nedozvies, najlepsie by bolo ist k dr..mozes mat aj polyp, hocico..tazko urcit ci to musi byt prave zo stresu aj ked jedna z moznosti to je..ja by som sla k dr..kedze je to u teba neobvykle lebo asi mavas pravidelny cyklus

buxus24
autor
25. aug 2018

@alchemilkazltozelena ďakujem ti ..no počkám do pondelka...buď sa spustí ms alebo to prestane.... Ak by bolo niečo iné pondelok pôjdem k DR.

alchemilkazltozelena
25. aug 2018

@buxus24 drzim palce snad nic vazne 👍

buxus24
autor
25. aug 2018

@alchemilkazltozelena aj ja dúfam.... Ďakujem ti

alchemilkazltozelena
25. aug 2018

@buxus24 nemas za co asi som velmi nepomohla 😫 ale tak najlepsie naozaj dr keby ta pozrel..

buxus24
autor
25. aug 2018

@alchemilkazltozelena ale pomohla si 😉
Naj by ma potešilo ak by sa nám zadarilo popri Tom všetkom bábo....
No keďže som dlhoročná snažila,u mňa to tak ľahko nepôjde.... Nevadí. Ďakujem ti že si napisala

alchemilkazltozelena
25. aug 2018

@buxus24 to ma mrzi ☹ mne pomohlo nemysliet na to a vtedy sa podarilo..a to sme sa vyse roka snazili a nic..

liubov
25. aug 2018

Aj ja mam to iste, v pondelok idem k doktorke...

buxus24
autor
25. aug 2018

@alchemilkazltozelena ja NATO vďaka práci nemyslím,no nie je to tak jednoduché ako sa povie...nevadí...raz sa to isto podarí.
@liubov uvidím čo bude do pondelku.... Možno to prestane...len tomu nechapem

deti95060810
25. aug 2018

tehu vylučuješ? Lebo niečo podobné som mala pri prvom ...

bajjka
25. aug 2018

@buxus24 mne sa to stalo teraz naposledy čo ja mám pravidelnú menštruáciu ako hodiny mi po 12 dňoch prišla znova tak som sa zľakla hneď po som letecké k ženskému vravel že je všetko v poriadku že to môže byt so stresu dcéra akurát šla na operáciu tak že dôvod môže byt aj taky

buxus24
autor
25. aug 2018

@deti95060810 no tak trochu vylučujem....nám sa nedarí prirodzene otehu.aj keď nechápem prečo.....
@bajjka ja si myslím že to bude z toho čím som si teraz v práci prešla..... Aj keď nič nenasvedčovalo tomu že prídu .... Tak uvidím či sa rozbehnú alebo nie

jankapo
25. aug 2018

Nebola si cvičiť? Mne sa také 2xstalo po presileni cvičením...prasknutá cievka niekde...ťazko povedat

buxus24
autor
25. aug 2018

@jankapo cvičiť pri mojej práci si zatiaľ neviem predstaviť.... takže z cvičenia to nebude....

danielahamar
26. aug 2018

Mne to vyzera na ovulaciu

buxus24
autor
26. aug 2018

@danielahamar mám 30a nikdy som také niečo nemala.... No podľa bolesti vaječníkov a aj podbruška súdom že má príde skôr....
Normálne ma bolí každý krok

danielahamar
26. aug 2018

@buxus24 presne ako opisujes, aj ovulacia sa takto prejavuje

buxus24
autor
26. aug 2018

@danielahamar tak zase mám nové prejavy 😊. Ďakujem ti za pismenka

buchta555
5. jan 2025

Ahoj. Ja mam problém štím že mám Danú... us rok pomalí a teras sa mi stalo ze mi neprišla menštruácia.. robila som test ukázalo ze tehotná niesom nechápem tomu ... preto sa pýtam vás zeni

pehavcek
5. jan 2025

Ahoj. Ja som tak raz mala ovulacne krvacanie (slabe) a raz poriadne silny menzes po 12 tich dnoch. Doktor mi len povedal, ze telo nie je stroj a stava sa to.