Pozitívne chlamýdie aj po dobratí antibiotík

22. júl 2021

Máte niekto skúsenosť, že po zistení pozitívnych chlamýdii a následnom brani antibiotík partnerkou aj partnerom je výsledok opäť pozitny? Ze liečba nezabrala? Ja som bola liečena s partnerom minulý rok, no neboli sme na opätovnej kontrole, či je to už v poriadku. V tomto cykle sme sa snažili o babo, ja som si prečítala nejaký text na internete a teraz som v takom strese, že čo ak sme stále pozitívny :( a o pár dní sa mi zobrazia 2 Ciarky na teste... Co robiť?

viktoria1425
22. júl 2021

Prestat panikarit. To zeby nezabrali antibiotika je velmi mala pravdepodobnost. Ak sa chcete ukludnit tak ty alebo partner nech idete na vyter.

lija22
22. júl 2021

ja som mala plucne chlamydie. cize nie take ako vy ale tiez som uzivala antibiotika a doktorka plucna mi povedala, ze nema zmysel robitpodobrati test na pozitivitu, kebo protilatky ich budu stale ukazovat, alebo nieco v tom zmysle. takze teoreticky by to mohlo byt aj u vastak. A teoreticky, ak su nejake protilatky tak hadam sa vie telo lepsie ubranit dalsiemu nakazeniu. Snad som ta zbytocne nedoplietla. Ak somnapisala bludy, kludne ma daktora opravte. celkom ma zaujima tato tema.
nainstagrame sledujem gynekologicku, ona casto odpoveda na otazky.skus sa jej spytat ked da moznost pytat sa @myswedish_gynlife

viktoria1425
23. júl 2021

@lija22 Po tychto chlamydiach po prelieceni sa robia testy a vyjdu normalne negativne 🙂