Prečo mám týždeň pred menštruáciou zlé myšlienky?
Ahojte . Máte to niektorá podobne? Mám 40 r a posledné obdobie mám také divné stavy. Akoby mi hlava normálne nefungovala. Len premýšľam kopu myšlienok mám . Viem že to musí prejst ale je to otravne. Neviem sa sústrediť na nič . Toto som mala aj v detstve. Možno je to nejaky blok psychika? Hormony?
je to normalny jeden zo znakov PMS. uplne bežne to mavam aj ja, že hlava je vtedy iná. pride menstruacia a vsetko je zrazu ružové. 🙂
A nemoze to v tomto pripade byt skora peri-menopauza? Viacere zeny v mojom okoli sa stazovali, ze mali neskutocne stavy, dokonca i samovrazedne myslienky, co je naozaj, ze fuha
@anonym_2a9f5d to fakt ? Hroza čo ženské telo dokáže.
@anonym_2a9f5d to fakt ? Hroza čo ženské telo dokáže.
@anonym_autor normalne som zostala aj trosku vydesena, ked citam 🙂 lebo nie az tak za dlho ma to caka, kazdopadne podla mna kadeake stavy (zial) my zeny mavame, tie hormony su take svinky
Ja dnes som skor len podrazdena, vyslovene neprijemna (hlavne na muza) a ani si to neuvedomujem. Nie som to proste ja.
Áno ja to mám tiež ale nie týždeň, len 1-2 dni pred. Som až agresívna a strašne zlá a nahnevaná a aj zabiť sa chcem
Mávala som PMS skôr o bolesti, po 40-ke to bolo o nervozite. Keď som si dávala Alchemila tablety (tak nejak sa to volá), bolo to znesiteľnejšie. Tento rok som užívala Gynex, už som nebola taká nervná. Po lete sa ku Gynexu zas vrátim, lebo vidím rozdiel. Ale celkovo som pokojnejšia aj bez toho (mám 46).

A nemoze to v tomto pripade byt skora peri-menopauza? Viacere zeny v mojom okoli sa stazovali, ze mali neskutocne stavy, dokonca i samovrazedne myslienky, co je naozaj, ze fuha