Prečo mi menštruácia trvá viac ako 12 dní?
Dobrý deň, nerada otváram novú tému ale hľadám už druhý deň niečo podobné a nemôžem to nájsť alebo osoba ktorá to má rovnako nieje aktívna na konikovy 😔. Takže by som bola rada ak by sa našla nejaká osôbka ktorá už si tým prešla alebo by mi vedela odpovedať na moju otázku. Mám pravidelný menštruačný cyklus trvá 6-7dni vždy 24teho začína lenže tento mesiac mi 24 začal tak že som nemala ani predmenštruačné bolesti tak ako stále proste nič ako keby som ju ani nemala dostať 😔 od 24 do 29 som v podstate nepotrebovala používať ani vložky stačili mi imtinky pretože som mala asi 10kvapiek dokopy. Už som si začínala myslieť že mrchaa nepríde a budem tehu. Potom ma začalo trošku pichať dole a začala mi mrcha lenže s tým že sa mi nezdá ani farba ani tá hrudkovitost či ako 🤔 proste mám už asi 6dni stále čisto hrudky. Nezdá sa mi to normálne pretože keď mám normálnu trvá to asi 2dni keď mám hrudky max 3. Dnes mám už asi 6dni stále hrudky nieje toho veľa asi tak na 2 vložky denne cez noc ani nepotrebujem lebo cez noc nič nemám. Je to zvláštne. Ešte by som chcela dodať že v polke mesiaca som mala slabší zápal z prechladenia ale dala som to dokopy po 4 dňoch. O bábo sa nesnažíme práveže dávame pozor ale mohlo sa stať že nám ušlo. Lenže na tehu to určite nieje. Poraďte mi prosím alebo napíšte svoje skúsenosti prajem vám krásny zvyšok dňa. 🌻🌹
@domisha13 je to v norme, ja som nemala ms cez 4 mesiacov a to len preto lebo som mala silný zápal.. No teda mam veľmi náchylné ľadviny aj teraz to obcas mávam, že meškajú. Ide o to, že ak sa brala nejaké lieky nato , tak ti môže spôsobovať... Skus piť viacej čaju, a veľa veľa vody potom to už bude v poriadku
@klaudia_kaja železa mám málo je pravá že mám anémiou pravdepodobne lenže doplnam to a doteraz som s menštruáciou nemala žiaden extra problém .... Len tie hrudky sa mi nezdajú aj dĺžka nemohla mi prasknúť cysta alebo niečo? Neviem či som nejakú bola na prehliadke som nebola dosť dlho ale nikdy nevieš.
@domisha13 tak prečo nejdeš k lekárovi? Ja som ti napísala čo to môže byť, vidíš, si anemická aj napriek vitamínom sa to môže odzrkadliť na menštruácií .. pri krvácaní sa odlupuje stelka maternice, ja som to mávala vždy a nejak som to neriešila, ale keď som sa bála po pôrode, či mi tam neostala zrazenina ( lebo som ich mala obrovské) tak mi dali len duphaston na upravenie .. takže musíš zájsť len k doktorke, nič ty nikto neporadí iné ako svoju skúsenosť
@klaudia_kaja nie som doma momentálne preto píšem ti či niekto nevie niečo. Nevadí aj tak ďakujem už to nejak preckam a uvidím čo ďalej.
Včera som písala na online poradňu gynekologovi. Lenže jeho odpoveď na moju otázku bola také že môžem byť tehotná. Ale ako? Mám menštruáciu už asi 13dni a k tomu zo mňa idú aj hrudky ako môžem byť tehotná? Vie mi to niekto vysvetliť? 🤔

Tehotná 100% niesi... Ja som mala cyklus 2 týždňové, týždeň som krvácala silno, a potom len špinila.. možno máš rozbúrené hormóny, hrudky môže spôsobovať, že ti chýba železo, skús zájsť doktorke. Mne vtedy nasadili anitku, ale ver mi, nebolo to správne riešenie. 2 roky som mala krvacanie ako hodinky, žiadne vyrážky, žiadne menštruáčné bolesti bola som aj chránená... Ale už v živote nikdy. Po vysadení som mala krvacanie zas nepravidelné.. ale po vypití alchemylkového čaju sa mi to ako tak upravilo ...