icon

Prečo mi smrdia nohy napriek hygiene?

11. sep 2026

Ženy strašne sa za to hanbím ale mne akože neskutočne smrdia nohy napríklad dnes som si povedala že keď ma niekto pozval návštevu tak zomrie keby som sa vyzula smrdia mi normálne ako chlapovi po nejakej brutálnej šichte neviem čím to je prosím vysvetlite mi to lebo mojom manželovi nikdy nesmrdia nohy ale mne ako zamorim celý byt .. podotýkam nie som žiaden Humusar pracujem ako Beauty konzultant

anonym_14f46a
11. sep 2026

@anonym_autor smer doktor

autor
11. sep 2026
@anonym_14f46a

@anonym_autor smer doktor

@anonym_14f46a ale aky ? V com je problem?

anonym_1ff4b1
11. sep 2026

@anonym_autor Odpoveď neviem, ale viem o čom vravíš, môj ex mal taký problém, bolo to hrozné, on to však neriešil. A áno, dobre by bolo ísť k obvodnému, čo ti na to povie

anonym_ef9ff3
11. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nemáš už napáchnuté topánky? Manžel tak mal, umyl nohy, nakrémoval, dal čisté ponožky a pár minút v topánkach a koniec.

anonym_14f46a
11. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vzdy je prva zastavka vseobecny. Ten ti da vymenny listok tam, kam treba

anonym_c1253f
11. sep 2026

A obuv je kvalitna? Manzelovi nikdy nesmrdeli nohy ani po celodennej praci v lese, v mokrom atd, nosil kvalitnú lesnicku obuv, ale ked zmenil zamestnanie, nafasoval firemnú obuv a odvtedy mal problemy,ci so zápachom,alebo sa mu velmi nohy potili . Obuv na nete stala 12eur aj ked samozrejme firma za ne zaplatila 3x tolko.
Aj zo zle vysusenej obuvi mozu extrémne zapáchat nohy.

anonym_7ceb5b
11. sep 2026

@anonym_autor nohy sa ti potia?

anonym_5e1c74
11. sep 2026

Nemosis silonky?

euka210
11. sep 2026

@anonym_autor zla obuv, zle ponozky v ktorych sa poti noha

anonym_cfab4c
11. sep 2026

Beauty konzultant je ako nový pojem pre predajcu kozmetiky? Ako MLMko avon, oriflame, farmasi atď..? Nekvalitné ponožky, topánky. Až tam nieje problém, tak smer všeobecný lekár.

anonym_18b9b1
11. sep 2026

Bavlnene ponozky, kvalitne topanky, ktore nie su z umelin, by v takom pripade mali byt zaklad. Ziadne topanky z cinakov a pod. Ak nepomoze toto, smer lekar. Alebo skus macat nohy v repikovom caji. Ten by vraj mal pomahat na potenie noh.

sissy27
11. sep 2026

@anonym_autor byt tebou, tak v prvom rade sa zamyslim nad tym, ake nosim ponozky a topanky. Lebo v nejakych umelinovych ponozkach a topankach ti proste nohy vonat nikdy nebudu.

aurelia2000
12. sep 2026

Pleseň. A nemusí ani svrbiet, ani byť vidieť. Umelina to síce zhoršuje, ale nie je toho príčinou. Zdravé nohy nesmrdia ani v "silonkach", ani v lacných topankach. Odjakživa ti iste nesmrdeli, muselo to mať začiatok. Neboj, vyliečis si to.

anonym_e51cfd
12. sep 2026

Skúsila by som kúpele nôh v roztoku manganistanu draselneho.

autor
12. sep 2026
@anonym_ef9ff3

@anonym_autor nemáš už napáchnuté topánky? Manžel tak mal, umyl nohy, nakrémoval, dal čisté ponožky a pár minút v topánkach a koniec.

@anonym_ef9ff3 áno mám to určite kvôli topánkam oni brutálne už smrdia nohy takto keď som bez topánok lebo chodím po byte absolútne samozrejme nesmrdia len keď sa vyzujem a tie topánky som už vyhodila teraz mám nové nevedela som čo je problém lebo to bol neskutočný smrad naozaj nemohla by som ísť naozaj k niekomu na návštevu

diana45
12. sep 2026

Tiež si myslím, že pleseň. Canesten na nohy a tento sprej z DM, striekam aj topánky.... U nás to pomohlo 🙂

anonym_e52eac
12. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_ef9ff3 áno mám to určite kvôli topánkam oni brutálne už smrdia nohy takto keď som bez topánok lebo chodím po byte absolútne samozrejme nesmrdia len keď sa vyzujem a tie topánky som už vyhodila teraz mám nové nevedela som čo je problém lebo to bol neskutočný smrad naozaj nemohla by som ísť naozaj k niekomu na návštevu

@anonym_autor to nosis jedne topanky?
Sprej do topanok nepoznas? Za 1€ z dmky

anonym_7ceb5b
12. sep 2026
@anonym_e52eac

@anonym_autor to nosis jedne topanky?
Sprej do topanok nepoznas? Za 1€ z dmky

@anonym_e52eac jedne topanky? Ty nepoznas gramatiku?

anonym_e52eac
12. sep 2026
@anonym_7ceb5b

@anonym_e52eac jedne topanky? Ty nepoznas gramatiku?

@anonym_7ceb5b sme na hodine slvenskeho jazyka?
Ci riesime smradlave nohy , ktore autorka nevie sama vyriesit a hlada pomoc?
Prepac, ze ta moja hrubka tak pohorsila jooooj joooooj joooooooj

lacinda
12. sep 2026

Ešte že z topánok pri cukrovke tiež páchnu nohy

anonym_7ceb5b
13. sep 2026
@anonym_e52eac

@anonym_7ceb5b sme na hodine slvenskeho jazyka?
Ci riesime smradlave nohy , ktore autorka nevie sama vyriesit a hlada pomoc?
Prepac, ze ta moja hrubka tak pohorsila jooooj joooooj joooooooj

@anonym_e52eac ty nejojkaj, ale si uvedom, ze zlu gramatiku je vidno aj pri temach o smradlavych nohach. A gramatika sa neriesi len na hodinach slovenciny.

anonym_d54391
13. sep 2026

Moj manzel si zacal sypat detsky puder aviril do topanky a ani po 12h praci ,to nie je extrem ako kedysi ...resp.vyrazme to pomohlo ..asi sa ti viac poti noha ...kludne moze ist po sichte na navstevu 🤣

anonym_e52eac
13. sep 2026
@anonym_7ceb5b

@anonym_e52eac ty nejojkaj, ale si uvedom, ze zlu gramatiku je vidno aj pri temach o smradlavych nohach. A gramatika sa neriesi len na hodinach slovenciny.

@anonym_7ceb5b a co akoze? Pichlo ta pri oku z toho? Tak scrolluj dalej
Kopla si si, pohladkala pokrivene ego a vypadni

anonym_7ceb5b
13. sep 2026
@anonym_e52eac

@anonym_7ceb5b a co akoze? Pichlo ta pri oku z toho? Tak scrolluj dalej
Kopla si si, pohladkala pokrivene ego a vypadni

@anonym_e52eac ty sa spravaj slusne a nikoho nevyhadzuj. Slusnemu spravaniu sa da tak isto naucit ako sa vies naucit gramatiku. Toto nie je tvoj priestor, takze si rozkazuj doma, ak mas komu.

anonym_e52eac
13. sep 2026
@anonym_7ceb5b

@anonym_e52eac ty sa spravaj slusne a nikoho nevyhadzuj. Slusnemu spravaniu sa da tak isto naucit ako sa vies naucit gramatiku. Toto nie je tvoj priestor, takze si rozkazuj doma, ak mas komu.

@anonym_7ceb5b nic si neporadila len pindas kvoli pravidlam slovenskeho jazyka , zobud sa
Ty si fakt asi myslienkami v Gronsku lebo inak sa toto vysvetlit neda co tu vystrajas pre jednu hrubku, mas bud nidny zivot alebo psychicku poruchu

anonym_7ceb5b
13. sep 2026
@anonym_e52eac

@anonym_7ceb5b nic si neporadila len pindas kvoli pravidlam slovenskeho jazyka , zobud sa
Ty si fakt asi myslienkami v Gronsku lebo inak sa toto vysvetlit neda co tu vystrajas pre jednu hrubku, mas bud nidny zivot alebo psychicku poruchu

@anonym_e52eac ty sa upokoj a citaj po sebe.