Prečo mimo cyklu stále špiním?

18. jan 2024

Ahojte, mam čosi po 30tke, vždy som mala cyklus v Pohode,aj po pôrodoch rýchlo nabehol do starých koľají. No posledne mesiace mi hapruje. Mavam spinenie mimo cyklus. Bola som na konkrtole,nasli.mi
menšiu krvavú cystu ktorá ale neskôr zmizla sama.. naposledy som bola na kontrole mala všetko ukážkové.nasledne dva týždne po som po styku začala zas špiniť a dostala som dni o týždeň skôr.( To sa mi este nikdy nestalo) a Trvali krátko a dva dni po ich skončení znova spinim ružovo hnedu krv..nic ma neboli len toto spinenie ma obťažuje

Na preventívku som objednaná v marci,no neviem ci si nezavolat k dr skôr? Co sa to somnou deje? Skúsenosti?

slovenka753
18. jan 2024

Ja som mávala spinenie mimo ovu a deň pred ms keď som mala nález (nie onko) na krčku maternice.

autor
18. jan 2024

@slovenka753 ja sa strašne bojim ze čosi mam.. lebo inak si to vysvetliť neviem. Min. Rok preventívna bola ok .. na preventívke vedia zistiť všetko? Ci treba dodatočne nejaké vyšetrenie?

slovenka753
18. jan 2024

Neviem, mne lekar hneď pri preventívne povedal že ten krcok nie je ok ani som nemusela nič hovoriť. Ale ak povieš isto bude vedieť čo treba robiť. Ak nemáš iné problemy neobával by som sa vopred.

gaaaa
18. jan 2024

Ja som tiež takto špinila.Chodila som k dr.ako na hodinu klavira.V novembri som bola na preventivke hneď po ms a mala som dva polypy. V decembri mi ich odstránili tak som zvedavá či to pomôže.

autor
18. jan 2024

@slovenka753 aha tak mne nehovoril nič,asi bolo všetko v norme,az na tú cystu ale prestala som vtedy kojit tak sme si mysleli ze to bolo hormónmi.
@gaaaa ja som tam bola v decembri pred ms a bolo všetko čisté pekne... Po ms dobre a potom sme mali pohlavný styk s mužom a odvtedy spinim a mala som menštruáciu a zas spinim😔

autor
18. jan 2024

@gaaaa držím palce aby ste bola ok uz

minimie
18. jan 2024

Aj ja mám s týmto problémy. Na preventívkach všetko OK, ešte mi lekárka povedala že môžem byť rada, že ja riešim len nepohodlie, iné pacientky plodnosť, ale inak je zlatá. Predtým som mala lekára čo všetko sa snažil rovno riešiť antikou ktorá samozrejme na toto nezabrala a chcel skúšať jednu za druhou kým nezaberie. Prešla som k tejto, spravila mi hormonálny profil a odvtedy beriem v druhej fáze cyklu progestanelle a to zabralo.

dzulik_
18. jan 2024

Ja som to mala tiež, to špinenie je fakt otravné. Ja som mala polypy, tie sa odstránili, na chvíľu bol pokoj a teraz znova špiním pred menzesom, tak uvidím, čo mi povie na preventívke vo februári. Polypy sa vraj zvyknú opakovať 😔

barbora0308
18. jan 2024

Pridavam sa ku kockam vyssie, u mna to boli tiez polypy. Odstranili sa a nasledne bolo vsetko OK 👍.

ja_bb
18. jan 2024

Ja som vecne mala problem,že tyzden pred MS a tyzden po,spm musela mat stále malu vlozku.ked som to povedala Dr,lebo sa pýtal,až sa zarazil, že to nemôže byt. Nasadil mi Utrogestan a prestalo to,bol to vykyv hormonov.