Prečo sa menštruácia omeškala a čo robiť?
Ahojte,
máte skúsenosti prečo vám neprišla na čas a meskala? Dnes 7.deň, teh. test negatívny, kojím, no už po pôrode som mala MS 😊
A jasne že idem k Dr. ale až v stredu 🙂 príp.sem napíšte niečo čo by ju mohlo rozbehnúť 🙄🙄 .... kým si nedám pichnúť vyvolávačku 🙂
Ďakujem pekne
@nika23t to vážne? 🫣 lebo prvý krát dojčím ale zas väčšinou len na noc ...tak neviem či to mohlo ovplyvniť , čo aj z časti dúfam že len takýto problém tam je 🙄lebo na nete toho je veľa písané... a po meškaní si mala intenzívne? Meškanie si riešila aj injekciou? Lebo dosť tu bolo popísané čo sa ženám dialo po pichnutí, alebo že zabrala až o týždeň
Nie, vyvolávacku nie, tiež som si len urobila test a vyšiel negatívny, tak som čakala 🥴. Ja som pred tehotenstvom mala krátky cyklus, tak 23 dní približne. Po pôrode aj po 36-38 dňoch som dostala niekedy. Prvýkrát po 4 mesiacoch, potom ešte asi pol roka tak nie veľmi pravidelne. Potom sa to upravilo, ale cyklus sa mi predĺžil na 28 dní. Po meškaní som mala normálne, intenzívnejšie prvé mesiace, ale nič také desne.
@nika23t ďakujem teda ale tak či tak budem musieť zbehnúť k Dr. Hlavne nech všetko bolo ok ako má 🙂 neviem či si mala aj ty také stavu ale mňa strašne boli hlava dosť často za tieto dni 😐som podla chlapa agresívna 🫣😃😃5sekund dobre a hneď vzápätí zle🙄

Po pôrode mi chvíľu trvalo, kým sa telo dalo do poriadku. Nemala som ms pár mesiacov pravidelne, niekedy aj týždeň-dva mi meskala. Keď som prestala kojiť, asi 3-4 mesiace, kým sa mi cyklus ustálil.