icon

Prečo sa som pocikala v spánku vo veku 40 rokov?

Dnes o 02:49

Baby toto je real. Som teraz hore, googlim a hanbím sa. Mám 42 rokov a zobudila som sa na to, že som sa pocikala v spánku. Nikdy sa mi take dačo nestalo a teraz sa bojím ísť aj pokračovať v spánku. Nie, že cvrklo… akože dosť. Boli sme cez deň na kupku, je teplo - dosť pijem a celu noc mi fúkal ventilátor ba nohy ale aj tak. Hanbím sa a bojím sa, čo mi je. Krv mám ok ( bola som náhodou minuly týždeň na odber) až na železo. Cikam teraz často… ale toto sa mi nikdyynestalo 😢😢😢😢😢😢

anonym_b2eaec
Dnes o 03:56

mne sa raz stalo v 37 po porode ze som si sadla na postel a ako ked lusknes pratom som sa cela pocurala,ale tomu sa nedali zabranit,ani predtym sa mi to nikdy nestalo.No nastastie sa to uz nikdy nezopakovalo.Mozno ubteba ti kupko,ventilator a tvrdy spanok.Ved pre istotou si daj na nic vlozku.

anonym_9a1093
Dnes o 04:28

Môjmu mužovi sa to stalo. 47r, pocikal sa v noci. Bol na všetkých vyšetreniach, všetko je OK. Len nevydalo...

anonym_61c401
Dnes o 04:36

Aj mne sa to stalo.snivalo sa mi, že som na wc a všetko som pustila 😅ale reálne 😁

anonym_0abe78
Dnes o 04:37

@anonym_autor Mne sa to stalo v 18tich. Robilamsom taborovu veducu - pp tyzdni som a vratila domov dost neskoro, unavena z celeho tyzdna, cesty a doma sme mali melon. Bola som hladna, ale unavena si nieco uvarit, tak som z neho dost zjedla, osprchovala sa a isla spat. Snival sa mi uplne skutocny sen ako idem na wc, pamatam, ze som este aj svetlo zapalila a sadnem a v tom sa zabudim, ze lezim v mokrom 😅. Odvety na noc melon nejem uz radsej...

anonym_090ff7
Dnes o 06:02

Ja som sa tiež pošťala asi keď som mala 35,proste som tak tvrdo spala

anonym_f462a8
Dnes o 06:21

Aj mne sa to už stalo. Ak je to raz, nič sa nedeje. Pokiaľ sa to často neopakuje. Mne sa napríklad snívalo, že som na WC a pustila som to.

anonym_bfb70b
Dnes o 06:31

Aj mne sa to stalo mala som asi 26. Brala som silné ATB a tiež sen že som na wc 😅 odvtedy stále chodím pred spaním aj 3x. Aj keď len pár kvapiek zo seba vytlačim 😂

minenkaa
Dnes o 07:12

Niesi jediná čo sa v noci počúvala alebo pokakala,ak to bolo len raz ,normálne nič sa nedeje

anonym_56b400
Dnes o 07:26

@anonym_autor Ak to bolo raz, je to náhoda. Ak by sa to opakovalo, môže to byť začínajúca inkontinencia.

autor
Dnes o 07:45
@anonym_090ff7

Ja som sa tiež pošťala asi keď som mala 35,proste som tak tvrdo spala

No hotova som. Úplne sa bojím aby sa to nezopakovalo a trápne sa cítim. Mala som dosť živý sen ale neviem či tam figurovalo wc.
@anonym_bfb70b
@anonym_f462a8
@anonym_090ff7

krasneleto
Dnes o 07:51
@anonym_autor

No hotova som. Úplne sa bojím aby sa to nezopakovalo a trápne sa cítim. Mala som dosť živý sen ale neviem či tam figurovalo wc.
@anonym_bfb70b
@anonym_f462a8
@anonym_090ff7

@anonym_autor nemusis z toho robit priliz velku vedu ani sa tomu az tak vedome venovat... pravdepodobne to bola kombinacia vsetkeho dokopy... pred spanim chod vzdy na zachod a myslim, ze nemas ziaden problem ani zacinajucu inkontinenciu

anonym_5877e0
Dnes o 08:01
@anonym_61c401

Aj mne sa to stalo.snivalo sa mi, že som na wc a všetko som pustila 😅ale reálne 😁

@anonym_61c401 mne sa stalo pred 30 rokmi niečo podobné len ja som to nepustila do postele ale na kreslo. Bola som námesačná a šla som na wc. Len žiaľ, to wc nebolo.

@anonym_autor pokiaľ sa ti to stalo raz, určite by som z toho nerobila vedu. A takisto nemusí byť za tým žiaden problém. Ak by sa to opakovalo častejšie, potom by som hľadala príčinu, ktorá nemusí byť len fyziologická , ale môže mať aj psychosomaticku príčinu

andreadca
Dnes o 08:17

Aj mne sa raz stalo 🙂. Hoď to za hlavu, nevenuj tomu príliš veľa pozornosti, lebo si podvedome vyrobíš nejaký ďalší problém. Rieš až keď sa to bude opakovať. 🙂

anonym_92c58e
Dnes o 08:21
@anonym_autor

@anonym_bfb70b
@anonym_f462a8
@anonym_090ff7

@anonym_autor a čoho sa bojíš? no tak si sa počúrala. Je tam toho. Telo nie je na baterky, funguje aj v noci a skrátka ti niečo vyvolalo močenie ale nezobudila si sa. Mne sa to tiež už stalo a nerobila som z toho vedu, proste som sa osprchovala, prezliekla a išla spať ďalej. Nemáš nijaký zdravotný problém keď sa to stalo raz. Maximálne môžeš obmedziť pitie tak dve hodiny pred spaním.

autor
Dnes o 08:52
@anonym_92c58e

@anonym_autor a čoho sa bojíš? no tak si sa počúrala. Je tam toho. Telo nie je na baterky, funguje aj v noci a skrátka ti niečo vyvolalo močenie ale nezobudila si sa. Mne sa to tiež už stalo a nerobila som z toho vedu, proste som sa osprchovala, prezliekla a išla spať ďalej. Nemáš nijaký zdravotný problém keď sa to stalo raz. Maximálne môžeš obmedziť pitie tak dve hodiny pred spaním.

@anonym_92c58e keď viackrát som mala zapálený mechúr a toto sa mi nestalo nikdy. Fakt je, že cítim vycerpanie.

anonym_92c58e
Dnes o 08:57
@anonym_autor

@anonym_92c58e keď viackrát som mala zapálený mechúr a toto sa mi nestalo nikdy. Fakt je, že cítim vycerpanie.

@anonym_autor takisto som mávala zapálené močové cesty. O nič nejde. V tuhom spánku je to v norme, k dr. choď keby sa to dialo počas bdelého stavu.

autor
Dnes o 09:12
@krasneleto

@anonym_autor nemusis z toho robit priliz velku vedu ani sa tomu az tak vedome venovat... pravdepodobne to bola kombinacia vsetkeho dokopy... pred spanim chod vzdy na zachod a myslim, ze nemas ziaden problem ani zacinajucu inkontinenciu

@krasneleto liečim sa na panické ataky, beriem AD, toto mi vôbec nepridalo :(

minenkaa
Dnes o 09:14
@anonym_autor

@krasneleto liečim sa na panické ataky, beriem AD, toto mi vôbec nepridalo :(

@anonym_autor a sme doma ,dievca ,vážne sa nemáš prečo stresovať

tundra
Dnes o 09:39

@anonym_autor mohol to spôsobit, ten pusteny ventilator.Nedavno som videl video,kde clovek skolaboval v noci pri pustenom ventilatore.
Vysvetlene to bolo tym,ze telo sa vlastne podchladilo.Na konci videa upozornenie,nikdy nenechavajte pusteny ventilator pocas spanku,smerom na vas.

autor
Dnes o 09:45
@tundra

@anonym_autor mohol to spôsobit, ten pusteny ventilator.Nedavno som videl video,kde clovek skolaboval v noci pri pustenom ventilatore.
Vysvetlene to bolo tym,ze telo sa vlastne podchladilo.Na konci videa upozornenie,nikdy nenechavajte pusteny ventilator pocas spanku,smerom na vas.

@tundra to fakt? Ty brdo.

marsmykkok
Dnes o 09:50

@anonym_autor Podľa mňa kombinácia faktorov, po prvé voda odvodňuje, ak si na kupku alebo v mori chodíš cikať častejšie, do toho si veľa pila, bola unavená zo slnka, tak ti ušlo.... Ak sa bojíš teraz kúp si tie inko nohavičky na pár nocí kým sa nepresvedčíš že to bolo len jednorázové.

anonym_bfd2bb
Dnes o 10:48
@anonym_61c401

@anonym_61c401 Aj mne sa to staloooo, presne, som vysoká veľa športovujem vela pijem a pocikala som sa v noci lebo sa mi snivalo ze som na Wc. Mam 25 rokov. Nikdy sa mi to už nestalo lebo pred spanim chodim vzdy na Wc

anonym_f19329
Dnes o 10:59

Tak dievčatá aj mne sa to stalo asi v 27 rokoch.Snívalo sa mi že sme v bazéne a ja som sa normálne reálne počúrala😂.Nie že by som čúrala do bazéna(ani v mori nečúram do vody),ale nejak sa to stalo.A najhoršie na tom že to bolo u budúcej svokry.Chvala bohu že to bola taká staršia posteľ na vyhodenie.Autorka príspevku si to mohla spôsobiť aj ventilátorom…To by ma nikdy nenapadlo Araňu ventilovať😂😂😂

anonym_8bc92d
Dnes o 11:00

Normálne sa teším z týchto komentárov, lebo som myslela ze sa toto nikomu inému nestalo len mne.🫣🫣 Tiež som sa v noci pocikala keď som mala 41, sa mi snívalo ze som na wc.
Doteraz sa zato hanbím sama pred sebou.

autor
Dnes o 11:06
@anonym_f19329

Tak dievčatá aj mne sa to stalo asi v 27 rokoch.Snívalo sa mi že sme v bazéne a ja som sa normálne reálne počúrala😂.Nie že by som čúrala do bazéna(ani v mori nečúram do vody),ale nejak sa to stalo.A najhoršie na tom že to bolo u budúcej svokry.Chvala bohu že to bola taká staršia posteľ na vyhodenie.Autorka príspevku si to mohla spôsobiť aj ventilátorom…To by ma nikdy nenapadlo Araňu ventilovať😂😂😂

@anonym_f19329 nefukalo mi na susku ale na nohy

autor
Dnes o 12:22
@anonym_8bc92d

Normálne sa teším z týchto komentárov, lebo som myslela ze sa toto nikomu inému nestalo len mne.🫣🫣 Tiež som sa v noci pocikala keď som mala 41, sa mi snívalo ze som na wc.
Doteraz sa zato hanbím sama pred sebou.

@anonym_8bc92d bola som u dr dal mi atb, že mám v moci bielkovinu. Ale tak som sa tam zložila, že povedal že mám asap riešiť kontrolu u psychiatra.