icon

Predĺžená a silná menštruácia po nájdení cysty: Čo pomohlo?

jankaaa8
20. mar 2026

Dobrý deň, menštruácia mi trvá už 12 dní a je extrémne silná.Nikdy predtým sa mi toto nestalo.U lekára som bola,našiel mi cystu.Dostala som dve injekcie dicynone,užívam ascorutine a thiamin.Injekcie nezaberajú,ani náhodou to neslabne. Bol niekto v rovnakej alebo aspoň podobnej situácii? Čo vám nakoniec pomohlo? Už som z toho zúfalá.Za odpovede ďakujem.

anonym_87947c
20. mar 2026

Dnes si mala ísť opäť ku gyn., sú aj iné injekcie ako dicynone
Plus nasadiť HAK

marhulka13
20. mar 2026

@jankaaa8 mne urobili napokon kyret. Odvtedy všetko v poriadku

janetinka27
20. mar 2026

@jankaaa8 ahoj, zavisi od toho aka cysta.ak je to neprasknuty folikul,tak nedoslo k ovulacii, chybal tym padom progesteron,sliznica rastla inak a krvacanie nie je menstruaciou, cyklus zlyhal. Dalsi mesiac uz moze byt ok,uvidis.ak by sa to opakovalo,treba riesit ovu,aby bola.

jankaaa8
autor
21. mar 2026
@janetinka27

@jankaaa8 ahoj, zavisi od toho aka cysta.ak je to neprasknuty folikul,tak nedoslo k ovulacii, chybal tym padom progesteron,sliznica rastla inak a krvacanie nie je menstruaciou, cyklus zlyhal. Dalsi mesiac uz moze byt ok,uvidis.ak by sa to opakovalo,treba riesit ovu,aby bola.

@janetinka27 ďakujem pekne,v pondelok idem znova na kontrolu,tak uvidím,aký bude ďalší postup.

jankaaa8
autor
21. mar 2026
@marhulka13

@jankaaa8 mne urobili napokon kyret. Odvtedy všetko v poriadku

@marhulka13 ďakujem za odpoveď.

jankaaa8
autor
21. mar 2026
@anonym_87947c

Dnes si mala ísť opäť ku gyn., sú aj iné injekcie ako dicynone
Plus nasadiť HAK

@anonym_87947c bola som tam včera na injekciu,v pondelok idem na kontrolu znova.Zatiaľ žiadna zmena.