Predĺžená menštruácia kvôli chrípke?
Ahojte baby.
Prosim poraďte mi....
Mám 26 dňový cyklus, ms mi zvyčajne trvá takých 5 dni- pred aj po asi 2 dni spinenie. Avsak tato posledná mi trvala tak 3 dni,potom nič dva dni, a teraz zase mám jasnú červenú krv. Pichá ma v pravom boku, je to už 8.DC. Nechapem.... je to take zvláštne,kedze mám pocit akoby to ani nebola ms, ale keď sa utriem, objaví sa mi na toaletaku jasná červená krv...akoby som tam čosi podrazdila,alebo čo...inak,počas ms používam kalisok, krčok mám veľmi nízko-a niekedy mám pocit,že pri vyťahovaní kaliska tým podtlakom si spôsobím nejaké poranenie... navyse teraz mám 39st.teploty,zrejme chrípka. Tak veľa ležím,potim. Môže byt,že kvôli chrípke mám predĺženú ms,alebo to bude nejaký iný problem? K dr sa chystám koncom týždňa,ako mi teplota klesne.no bojim sa veľmi. Pred 3 rokmi mi dr gyn zistila zvýšené onkomarkery,strasne som sa zlakla. Pochodila som x vyšetrení,nič nezistili, zrejme mám prirodzene zvysenu hladinu. Tak som to uzavrela v sebe, a odvtedy som na kontrole nebola. Ja viem, ale prešla som všemocnými vyšetreniami a povedala som si,že už nebudem riešiť každú blbost. No teraz som naozaj vylakana.... 😞😞😞 stalo sa Vám niečo podobne? Dakujem
@vikusjk dakujem. Ja som ochorela počas ms. Tak snad to bude tým...budem silno dúfať. Inak,ak máš predĺženú,je až do konca taká klasická? Lebo ja vacsinou spinim,ale teraz po utreti jasná červená krv,akoby som niečo podrazdila.potom na intímne hnedé... budem dúfať,že je to tou chrípkou,lebo sa zbláznim z toho rozmýšľania.dakujem
@figurka1985 pocas choroby mavam silnejsiu, dokonca obcas sa az cudujem. Ale je to podla mna individualne, zalezi od organizmu. Ak nemas zvlastne, resp. nezvycajne bolesti, tak by som pockala, kym sa uzdravis a uvidis o mesiac. Ak sa ti to stale nebude zdat ok, pojdes na gyndu. Neries to prilis, sustred sa na oddych a uzdravenie ;)

@figurka1985 bežne pre chorobu (nie iba chrípku, ale aj bežné nachladenie) som mala ms buď posunutú, alebo "predĺženú" u mňa to bolo v závislosti od toho, či som ochorela pred, alebo počas ms. ak pred, tak mi meškala, ak počas, tak sa predĺžila