icon

Prehliadka u gynekológa

29. dec 2022

Zdravím, mam taku trápnu otázku ale po pravde nikdy som sa o tom nebavila z mamou/kamarátkou.
Ked idete na prehliadku tak si oblečiete spodné prádlo aké bežne nosíte alebo máte spodné prádlo len za takú príležitosť?
Po pravde nosievam iba brazílske nohavičky a zdajú a mi "nekultúrne" no nestihla som na poslednú chvýľu zohnať iné.
Budem mať zajtra aj meranie váhy a výšky tak asi budem v spodnom prádle a neviem čo na to lekárka a sestričky. 🤔
Poraďte mi či mám zajtra na rýchlo predsa isť kúpiť niečo iné?
No je to trápne ale riešim to prave v svojej hlave.
Dakujem 🙂

Strana
z2
jaskolka
30. dec 2022

Na 100% nebudeš musieť byť pri vážení u gynekológa len v nohavičkách. Postavíš sa na váhu oblečena, maximálne si vyzujes topánky. Na výšku sa ta len spýtaju, pochybujem, že tam má sestrička meracie pásmo pre dospelých. Vyšetrí ti moc, ofmeria tlak.
Potom sa normálne vyzlečies v kabínke a ideš k doktorovi.
Hotovo nijake cavyky s nohavičkami nerieš.

thereisabear
30. dec 2022

Výšku snáď vieš nadiktovať a odvážiť sa môžeš aj doma, mňa sa vždy iba spýtala na váhu.

svokrinjazykmonika
30. dec 2022

Ale fakt riešiš blbosť. Buď sa odvážiš hneď keď prídeš ešte oblečená alebo až keď sa prezlečieš a to už budeš dole bez. Ja si vždy dám dolu gaťky a oblečiem voľnú sukničku. Teda pokiaľ nemám dlhé tričko pod riť alebo šaty. Ja som sa vážila hneď na začiatku oblečená.

laurika999
30. dec 2022

@bajka16 ako u ktorého gynekológa. meria sa výška, váha. niekde dokonca merajú aj tlak

mimka2019
30. dec 2022

A to pred otehotnením si akože nikdy nebola u gynekológa? 🤔 zaujímavé....

zuzi0911
30. dec 2022

U nás sa teda opýta sestricka na výšku (1x ,lebo vsak nerastieme) ,váhu (vážim sa doma),ale kedysi sa vazilo u dr a to iba vyzuta som sa vazila ...a tlak, plus moč na každej poradni. Potom idem k dr na vyšetrenie cez kabinku kde sa bud dám do svojej sukni ,alebo mam šaty,či dlhé tričko... To je počas tehotenstva...

lienka.7
30. dec 2022

Vysku sa ta opýta a odváži ta sestricka. Ked si tehotná, tak potrebujú vedieť ako priberas, nie kvoli BMI. to je taka blbosť ze az. A gyndosovi je srdecne jedno aké máš bombardaky, keďže u neho ich nemáš 🤦‍♀️ zobliekas sa v kabínke, vezmi si dlhšie tričko akurat.

saxana000
30. dec 2022

Moj lekar v zivote nevidel moje nohavicky ani moju podprsenku.. na vysetrenie idem z kabinky v sukni na ostro a s uterakom cez prsia po vysetreni sa obleciem a na pokec idem normalne oblecena v com som prisla..

Strana
z2