Prejavy rastu zubov

alofinka
12. okt 2017

Pred par týždňami malú ročnú dcéru 2 týždne prehanalo a mala zvýšenú teplotu a zub nikde, potom dobre a dnes zas preháňa zvýšená teplota a odmieta jest a stále dookola sú to zuby? Ci zas letit k pediatrovi s močom a zas povie ze je všetko v poriadku a zas mi nasadí diétu

lubka3232
12. okt 2017

keď to je ťažko povedať, ale môžu to byť kludne zuby. aj u nas to tak byva. na horne 1ky čakám už dva mesiace. chvíľku dobre a chvíľku presne ako píšeš. ja by som ti poradila ešte počkať, vraví sa že každá choroba sa u detičiek prejaví do 3 dní....držím palce!

rheuska
13. okt 2017

A načo chodíš so zvýšenou teplotou za lekárom???AAni s horúčkou do 3 dní a do 39 netreba. Samozrejme sama poznáš svoje dieťa, ale netreba zbytočne stresovat. Môžu to byť zuby, môže to byť vírus. Proste ide iba o reakciu imunitného systému. A teplota môže byť len reakciou na hnačku. Ak nie je kojená, tak vyskúšaj probiotika. A na zahustenie stolice stravu bohatú na vlákninu. Len ju sleduj. A ak by ju to vyčerpávalo a začala chudnúť, alebo mala bolesti, tak vyžiadaj stery.