icon

Pretočená maternica

meryika
23. máj 2017

Je tu niekto,kto má podobnú diagnózu.Mne to prvýkrát povedal lekár, až teraz, keď som zmenila gynekológa.

lusiisul
23. máj 2017

aj ja mám...teda viem, že pred pôrodom som mala

katkakovac
23. máj 2017

Mam. Mala som vzdy a mam aj po 2 porodoch. Ziadny problem nemam, len mam bolestivejsiu menstruaciu.

meryika
autor
23. máj 2017

Mala som dosť bolesti počas menštruácie ale skôr kríže a boky. Až som nevedela prejsť z WC do izby. Ale máte problém keď idete na WC také kŕče a potom po vykonaní potreby sa to uvoľní?

lusiisul
23. máj 2017

nikdy som s tým nemala problém...ani som dlho netušila, že mám otočenú maternicu

tinka_21
23. máj 2017

Mne sa nejak pretočila po pôrode či čo... preto sa mi napríklad robili veľké krvné zrazeniny, pretože ten odtok nie je taký plynulý, ale hromadí sa krv a zráža. Aj teraz mám pri MS, väčšie zrazeniny, ale nikto to nerieši. Paradoxne, po pôrode bolesti ustúpili, sem tam sa objavia, ale len na začiatku.

jajawka
23. máj 2017

Ja mam maternicu otocenu dozadu a nikdy som s tym nemala ziaden problem ci bolesti pocas cyklu.

ivit
23. máj 2017

ja som tiež dlho nevedela, že moja maternica je pretočená až keď sa nám nedarilo otehotnieť, dr. povedal že to môže byť tiež príčina, ale otehotnela som. Mala som strašné bolesti počas cyklu, niekedy som nemohla ani chodiť, všetko ma bolelo. Ale po pôrode sa to upravilo, žiadne bolesti 🙂