Pretočená maternica
Je tu niekto,kto má podobnú diagnózu.Mne to prvýkrát povedal lekár, až teraz, keď som zmenila gynekológa.
Mam. Mala som vzdy a mam aj po 2 porodoch. Ziadny problem nemam, len mam bolestivejsiu menstruaciu.
Mala som dosť bolesti počas menštruácie ale skôr kríže a boky. Až som nevedela prejsť z WC do izby. Ale máte problém keď idete na WC také kŕče a potom po vykonaní potreby sa to uvoľní?
nikdy som s tým nemala problém...ani som dlho netušila, že mám otočenú maternicu
Mne sa nejak pretočila po pôrode či čo... preto sa mi napríklad robili veľké krvné zrazeniny, pretože ten odtok nie je taký plynulý, ale hromadí sa krv a zráža. Aj teraz mám pri MS, väčšie zrazeniny, ale nikto to nerieši. Paradoxne, po pôrode bolesti ustúpili, sem tam sa objavia, ale len na začiatku.
Ja mam maternicu otocenu dozadu a nikdy som s tym nemala ziaden problem ci bolesti pocas cyklu.
ja som tiež dlho nevedela, že moja maternica je pretočená až keď sa nám nedarilo otehotnieť, dr. povedal že to môže byť tiež príčina, ale otehotnela som. Mala som strašné bolesti počas cyklu, niekedy som nemohla ani chodiť, všetko ma bolelo. Ale po pôrode sa to upravilo, žiadne bolesti 🙂

aj ja mám...teda viem, že pred pôrodom som mala