Pretrvávajúce bolesti po prasknutí cysty na vaječníku
Ahojte, nevedel by mi niekto poradiť..nikdy som tieto problemy nemala. V lete som mala 2 mesiace za sebou rozhadzany a hodne skrateny cyklus. Lekarka povedala, ze tam nic nevidi a uzavrela to s tym, ze sa to obcas stava. Vo februári som mala opat 2x za sebou menštruáciu po týždni. Navštívila som gynekológa, nález bol cysta na lavom vajecniku. Vybrala som injekcie, užívala som gynex s cytovitalom plus indonal. Cely cas ma bolievali krize aj podbrusko ale pripisovala som to cyste. Po mesiaci na kontrole cystu nebolo vidieť, vraj praskla, no menstruacia mi meškala 8 dní. Lekarka povedala, ze je to ciste, mam pockat na ms. Nakoniec prišla, no je slabšia, trosku so zrazeninami a strašne ma ta ľavá strana bolela aj okolo vajecnika akoby aj chrbát. Prestalo to, no stále, ak si sadnem s nohami ku sebe, tak na ten chrbát cítim tlak aj bolest. Trochu sa bojím...neviete mi poradiť, čo s tým ďalej? Nemáte to niekto podobne?
@taktotedanie ako brali všetko, onkomarkery sú ok, výter tiež. Mohli niečo vaznejsie prehliadnuť?
Tak neviem, ty si bola na vysetreni nie my tu ako mame vediet co u teba naozaj riesili?
Chrbtica?
@taktotedanie Riešila sa iba cysta u gyn. preto ma znepokojuje ta ľavá strana chrbta.

To moze byt aj chrbtica alebo zapal
To ti nebrali vytery?