icon

Pretrvávajúce bolesti po prasknutí cysty na vaječníku

30. mar 2025

Ahojte, nevedel by mi niekto poradiť..nikdy som tieto problemy nemala. V lete som mala 2 mesiace za sebou rozhadzany a hodne skrateny cyklus. Lekarka povedala, ze tam nic nevidi a uzavrela to s tym, ze sa to obcas stava. Vo februári som mala opat 2x za sebou menštruáciu po týždni. Navštívila som gynekológa, nález bol cysta na lavom vajecniku. Vybrala som injekcie, užívala som gynex s cytovitalom plus indonal. Cely cas ma bolievali krize aj podbrusko ale pripisovala som to cyste. Po mesiaci na kontrole cystu nebolo vidieť, vraj praskla, no menstruacia mi meškala 8 dní. Lekarka povedala, ze je to ciste, mam pockat na ms. Nakoniec prišla, no je slabšia, trosku so zrazeninami a strašne ma ta ľavá strana bolela aj okolo vajecnika akoby aj chrbát. Prestalo to, no stále, ak si sadnem s nohami ku sebe, tak na ten chrbát cítim tlak aj bolest. Trochu sa bojím...neviete mi poradiť, čo s tým ďalej? Nemáte to niekto podobne?

taktotedanie
30. mar 2025

To moze byt aj chrbtica alebo zapal
To ti nebrali vytery?

autor
30. mar 2025

@taktotedanie ako brali všetko, onkomarkery sú ok, výter tiež. Mohli niečo vaznejsie prehliadnuť?

taktotedanie
30. mar 2025

Tak neviem, ty si bola na vysetreni nie my tu ako mame vediet co u teba naozaj riesili?
Chrbtica?

autor
31. mar 2025

@taktotedanie Riešila sa iba cysta u gyn. preto ma znepokojuje ta ľavá strana chrbta.