Pretrvávajúce podráždenie po pohlavnom styku
Zapasim s tymto problémom uz asi rok. Neustale tazkosti s podrazdenim po kazdom styku, mam tam doslova male trhlinky. Co je ale zvlastne, partner ma ten problém tiez, ma zacervenanie a tiez ho to potom svrbi. Urcite kazdu napadne, ze mykóza a chod k dr. Bola som viackrat, vsetko bolo negat , dokonca som si dala urobit aj chlamydie, mykoplazmy, aj to bolo negativne, na mykozu sa vzdy preventivne preliecim, aj ja aj partner, no je to dookola to iste. Pouzivame taky neagresivny lubrikant, lebo predtym mi Durex nerobil dobre, som z toho zufala. Zvyknem sa preliecovat aj vagin. probiotikami, no ani tam nevidim rozdiel. Dalsou vecou je, ze tento problem mam aj na konecniku po velkej potrebe. Uz sa pomaly nemozem ani utriet beznym papierom, lebo hned to tam mám cele rozdrazdene.
presne tak, treba absolvovat nejake tie vysetrenia, inak presnu pricinu nezistite.
@anonym_autor roky som mala kadejaké mykozy a somariny, už som obiehala všetko, myslím doktorov. Až po vysadení mlieka, ale že úplne, mi to prestalo. Bohužiaľ alergia na mlieko to bola.
@anonym_autor vsetky pohlavne choroby vysetrili? Aj trichamonu, kvapavku, syfilis a HIV? Tiez by mohlo ist o alergiu.
@anonym_autor vsetky pohlavne choroby vysetrili? Aj trichamonu, kvapavku, syfilis a HIV? Tiez by mohlo ist o alergiu.
@anonym_76582c ale alergia u oboch? Toto mi nepride ako alergia, ked na to trpi aj muz...
@anonym_76582c ale alergia u oboch? Toto mi nepride ako alergia, ked na to trpi aj muz...
@nevenka môže byť alergia u jedného a z toho sú kadejaké mykozy, výtoky a to sa prenáša aj na druhého.🤔
@nevenka môže byť alergia u jedného a z toho sú kadejaké mykozy, výtoky a to sa prenáša aj na druhého.🤔
@anonym_633c9b akym vysetrenim na to ale prísť? Gynekolog to asi neurobi kedze riesi iba mna
@anonym_autor
@anonym_autor mne uz napadlo aj to, ci nemame alergiu vzajomne na nase tekutiny, neviem, ci aj to je mozne..
@anonym_autor
@anonym_autor mne uz napadlo aj to, ci nemame alergiu vzajomne na nase tekutiny, neviem, ci aj to je mozne..
@anonym_autor v prvom rade vysetrenia…bol partner vobec na nejakych? To je uplny zaklad
@anonym_autor v prvom rade vysetrenia…bol partner vobec na nejakych? To je uplny zaklad
@michaelam2 brali sme to tak, ze ked to mame obaja, tak to budem mat aj ja, lebo som vravela dr. ze ma problemy tiez
@michaelam2 brali sme to tak, ze ked to mame obaja, tak to budem mat aj ja, lebo som vravela dr. ze ma problemy tiez
@anonym_autor urcite nech ide aj on a nech si da spravit komplet vysetrenia na vsetky mozne pohlavne choroby.
@anonym_autor posli chlapa na urologiu a potom uvidite.

@anonym_autor a bol na komplet vysetreniach u urologa aj partner? Ak nie tak nech ide. Ak sa ani tam nic nezisti, tak sa objednat na kozne, obaja.