icon

Prevencia močových ciest s Canephron

sunshine_18
9. máj 2022

Máte s tým skúsenosti? Hneď ako prestaň piť uro čaje vrátí sa mi zapal avšak z tých čajov už mám nevoľnosti a podobne zažívacie problémy.. Takže potrebujem niečo nové.. Moč mam čistý..

jackie17
9. máj 2022

@sunshine_18 mne to pomohlo. A najviac zo všetkého co som vyskúšala, tak je to Uroval akut forte. Keď zacítim, ze mi to začína, hneď beriem a hneď v ten deň prejde.

jackie17
9. máj 2022

@jackie17 pardon, vola sa to Uroval manosa akut

kawasakier6n
9. máj 2022

@sunshine_18 canephron pomaha na stredne slaby zapal..na rezaky a vracajuce sa zapali to nepomaha..aspon teda na mna to bolo slabe..

sunshine_18
autor
10. máj 2022

@kawasakier6n a co ti pomohlo prosím? Mně sa objaví pálenie rezanie pi tesnom oblečení, holých krížoch atd..

kawasakier6n
10. máj 2022

@sunshine_18 no mne pri chronickych zapaloch pomohlo iba toto: detox kura celeho tela hlavne creva co som mala nastavene od serafinu asi 3 mesiace
A potom som brala asi pol roka:
- blokurima uro 1x pred spanim
- kapucinka bezalkoholova 3x denne
- cisty cordyceps od serafinu 1-2x denne
- Vitamin C 250 mg 1x denne
- hydrofemin gel plus pred spanim do vnutra posvy aj potriet okolie v pripade potreby
Sprchujem sa len cistou vodou, obmedzujem sladke, pijem len cistu vodu alebo citronovu ziadne sladzoviny..sem tam je dobre si dat plzen pivo bo to jedine total precistuje oblicky..to mi poradil urolog
Ja som si presla vseeeetkym moznym za 10 rokov mocakov..bola som na vseeetkych moznych vysetreniach a vdaka ATB kazde 3 mesiace som uz aj mala pecenove testy dlhodobo zvysene..mne iba toto pomohlo a som uz vyse roka bez rezakov klop klop..a este aj pecenove testy sa mi dostali do normalu..co si na tom bude si myslim

ivs97
28. jún 2022

Ja som mala opakovane silné zápaly a jediné čo mi pomohlo bol ten canephron.. Ale brať podla prib.letaku..tuším 2x3 denne alebo ako.. Viem že tak viac sa dáva

viali_21
5. feb 2024

@sunshine_18 ahoj, pomohlo ti niečo ? Mám rovnovnake problémy s pálením pri moceni, ďakujem