icon

Pri vyťahovaní tampónu cítim bolesť

9. feb 2022

Ahojte
Mám otázku takého intímneho charakteru.
Používam tampóny, niekedy pri vyťahovaní cítim bolesť, hlavne keď nemám silnú menštruáciu. Aj keď pouzijem tie menšie veľkosti,boli to. Akoby sa mi zachytil na stenu,vidím to ako je ošúchany z tej jednej strany.
Mal s tým tiež niekto problém? Nechcem kvôli tomu úplne presedlať na vložky.
Ďakujem.

lenuska9999
9. feb 2022

Áno aj mne sa to stáva , hlavne ku koncu keď mám slabú menštruáciu a tampón je suchší

simsalabim
9. feb 2022

Je to tym, ze tampon je suchy. Skus poharik, ten neabsorbuje prirodzene vlhko, je pohodlnejsi aj ekologickejsi.

pinkgirl
9. feb 2022

Alebo vyskúšaj na konci menštruácie inú značku tampónov napr. o.b. comfort - majú hladší povrch a ľahko sa vyberajú.

nikpa
9. feb 2022

Treba kupovať pro comfort, sú potiahnuté takou šmyklavou vrstvou, idú lepšie dnu aj von

clori
9. feb 2022

je to tym, ze tampon nie je dostatocne nasiaknuty. bud si teda kupis tampony s hladkym povrchom (z hygienickeho hladiska je ale lepsie, ked pouzivas eko, bavlnene, bez umelych casti, akym taka hladka vrstva v pripade O.B. ci inych znaciek je) alebo budes pouzivat tampony s nizsou nasiakavostou, aby si si ich mohla menit rovnako casto, ako si zvyknuta.

katkamatka7
9. feb 2022

Bolesť je minimálna v inej polohe a v uvoľnení svalstva. Bolí vytiahnutie v ľahu. V podrepe, v čupnutí si je bolesť minimálna aj v prípade, že tampón nie je úplne nasiaknutý. Pomôže sadnúť do vody, vytiahnuť v podrepe.