icon

Príčiny bolestivého pohlavného styku

karma64
21. okt 2025

Ahojte, mám 20 rokov a trápi ma bolestivý pohlavný styk. Zatiaľ to prebehlo len párkrát cca 15 - 20 krát, no bolesť pociťujem celú dobu. Skúšali sme lubrikačný gél ktorý trochu zmiernil bolesť, no nepomohol úplne. Čítala som veľa aj o tom, že to môže byť kvôli psychike a naštudovala som si aj vaginizmus, ale s mojou psychikou to naozaj nič nemá. Bola som aj u gynekológa ktorý povedal, že je všetko v poriadku a sám nechápal, prečo to bolí a aj to vyšetrenie bolo strašne bolestivé. S gynekológom som spokojná, pretože je naozaj najlepší tu na okolí a všetci ho chvália, takže ho neplánujem meniť. Viete mi poradiť, čo s tým?

krasneleto
21. okt 2025

@karma64 mozno nie si dostatocne uvolnena... skuste popracovat na dlhsej predohre

anonym_bf4d95
21. okt 2025

U gynekológa test na chlamýdie, to mi vravela keď ma to bolelo plus preventívne mi dala gynimum rapid a neísť na sucho.

anonym_2697d7
21. okt 2025

@karma64 ja som to mala podobne. Najprv nám to vôbec nešlo, akoby som bola zabetonova 🙈 bola som u gynekológa, tam bolo všetko ok, že po zdravotnej stránke tam nie je prekážka. Ale vyšetrenie bolo zakaždým des... Ja som sa veľmi sťahovala... A trvalo nám veľmi dlho, kým to bolo ako tak znesitelne pre mna. A teda vdakabohu za môjho chapaveho a neskutocne trpezliveho manžela 🙏 pomohol len čas a skusanie a trening... No 😁 a samozrejme bez lubrikacneho gelu ani sanca. No a potom som otehotnela a pri kazdom vyšetrení som sa na počúvala uvolnite sa,musite sa uvolnit..strasne sa stahujete... Akoby to slo len tak,ze? A potom som porodila a uz je to sto a jedno.. proste som predtym akoby mala velmi stiahnuté svalstvo. Už ani vysetrenia nebolia tak ako predtym.
Takže u mna to bolo takto.... A je to psychicky naozaj náročné.. drzim palce 🙏 po krocikoch...pomaly

anonym_97b446
21. okt 2025

u mna to robilo e.coli

anonym_1b336b
21. okt 2025

Ja mám 31 a doteraz mi styk nie je príjemný. 🤷‍♀️ Buď to necítim vôbec alebo to nie je príjemné a len trpnem kedy to zabolí

anonym_88f4d7
21. okt 2025

Ak so sexuálnym životom len začínaš a boli ta to, kup si dilatator, je tam 5 veľkosti a postupne si budeš menit za hrubší. Potom si kup vibrátor a rozcvicuj sa sama. Ja som to takto spravila a ľutujem, že nie oveľa skôr. Zbytočne som roky trpela.

karma64
autor
21. okt 2025
@anonym_88f4d7

Ak so sexuálnym životom len začínaš a boli ta to, kup si dilatator, je tam 5 veľkosti a postupne si budeš menit za hrubší. Potom si kup vibrátor a rozcvicuj sa sama. Ja som to takto spravila a ľutujem, že nie oveľa skôr. Zbytočne som roky trpela.

@anonym_88f4d7 aj o tom som už rozmýšľala, ale podľa gynekológa vraj nie je problém v tom, že by som bola úzka

anonym_88f4d7
22. okt 2025
@karma64

@anonym_88f4d7 aj o tom som už rozmýšľala, ale podľa gynekológa vraj nie je problém v tom, že by som bola úzka

@karma64 Vyskúšaj, uvidíš.

krasnavila
4. nov 2025

Vyskusaj, ked ti to pojde samej, je velka pravdepodobnosť ze sa uvolnis aj pri partnerovi. Partner by sa mal tiez snazit ta poriadne nazhavit. Musi byt poriadna predohra.