icon

Priefuk vajcovodu po mimomaternicovom tehu

zuzulale
7. okt 2016

C
hcela som sa s vami poradiť kto ma skusenosti po akej dobre po mimotarnicovom tehotenstve je možne spraviť prifuk vajcovodu ??

zuzulka474
7. okt 2016

Ahoj, nie je to k tvojej otázke.Ale chcem sa ta opýtať aké si mala príznaky pri mimomaternicovom tehotenstve??

zuzulale
autor
7. okt 2016

Ahoj zuzulka
príznaky nie sú odlišné od tých, ktoré maš pri normálnom tehotenstve ranna nevolnost
taktiež ti vyjde pozitívne tehotenský testi ja som ich spravila vela tešili sme sa s praiatelom stale ma bolelo v podbrušku a nakoniec ma vzali do nemocnice na pozorovanie lebo nebolo vidieť dieťa na sone tak nasledne na to som vikrvacala do brucha a a strašne krče bola som už v 2 mesiaci . Preto je veľmi dôležité zájsť včas za lekárom, ktorý nielen potvrdí tvoje zistenie a bude ta usmerňovať v najbližších krokoch, ale taktiež môže vylúčiť podobné komplikácie. Aj krvavý výtok a neskôr to môže byť aj silnejšie krvácanie.

zuzulka474
7. okt 2016

Takze všetky testy si mala pozitívne??a krvácala si po troche cely cas, ci to prišlo naraz??

zuzulale
autor
7. okt 2016

tak občasnejšie krvacanie potom to už bolo viac dvaja duchovia a ostetne testy boli tehotne

zuzulka474
7. okt 2016

Dakujem pekne za info 🙂

zuzulale
autor
7. okt 2016

prečo si sa piatala,???? maš naaike problemi

zuzulka474
7. okt 2016

Mam taký problem , ze minuly mesiac som nedostala menzes. ( u mna nieco nepochopiteľne vždy som mala menzes včas)následne som si urobila 5 traťou všetky negatívne.Bola som u doktorky dala mi vyvolávačku, spravila sono z vnútra , tehotenstvo vylúčila povedala ze mam kvasinky , zobrala výter... Ale pride mi cudne podľa čoho usúdila ze kvas. Infekciu ked nemala výsledok vyzerá? Ci to sa da voľným okom zistiť??no neviem... No a čakám ci pride menzes, mal by prísť do 10 dni ... Ale nejak sa necítim ako pred menzesom... Tak neviem rozmýšľam o mimomaternicovom , ale tažko povedat, nekrvacam a nemam bolesti ziadne

zuzulka474
7. okt 2016

Sory niektoré slova tam nemajú byt hadam si pochopila 😊

zuzulale
autor
7. okt 2016

nemysliš že by to mohlo byť aj normalne tehotenstvO? ved to sa nemusi ešte prejaviť ?

zuzulka474
7. okt 2016

Ale ked mi robila sono, hadam ny tam nieco videla však to by som bola v treťom týždni , či??

zuzulale
autor
7. okt 2016

4až 5 sa dieta ukazuje a any sa ti maternica nezvečovala nemenila
?

zuzulka474
7. okt 2016

No asi nie, ked povedala ze tehotenstvo vylučuje... Ale ci sada nato spoľahnúť neviem , skúsim si este urobiť zajtra další test a uvidí sa

zuzulale
autor
7. okt 2016

dobre napis ako si dopadla no držim palce aby to nebolo niečo zle§

zuzulka474
7. okt 2016

Ok napíšem , dakujem za pokec.😊

zuzulka474
9. okt 2016

Ahoj nakoniec, prišiel dnes menzes....tak som rada ze som v poriadku, tebe tiez prajem aby bolo vsetko Ok.ahoj

zuzulale
autor
9. okt 2016

tak to super že to ieje nič zle som rada a dakujem :DDDD ahoj