icon

Príznaky predmenopauzy: Ako ich rozpoznať?

viva13
7. apr 2024

Prosim poradte bola som u gyn,ze mi meska menstruacia 3ti mesiac, mam navaly,zimnicu s tepl.do 37.4C uz dva mesiace chora niesom vzdy vecer mam toto, priberam.gyn robil sono vsetko ok zobral krv-horm.profil, vyslo mi progesteron nizky poslal na endokr. Mam termin na jun dost ma toto uz ombedzuje, mate niekto skusenosti?niesom v tej predmenopauze?ako sa to zistuje?

mofa
7. apr 2024

@viva13 kolko mas rokov?🙂

stellarstar
7. apr 2024

@viva13 kúp sú test na doma pozri u mňa na mojej stránke, sú tam 2 s testov

megg1
7. apr 2024

@viva13 mozno ano, je to mozne aj u mladsich zien

monro
7. apr 2024

Neviem, koľko máš rokov...ale tiež riešim aktuálne nedostatok progesterónu...meškáva mi menzes a potom, keď príde, nevie sa zastaviť. Beriem aktuálne duphaston. Ja mám skoro 47 rokov, u mňa to iste už bude vekom.

kiki68
8. apr 2024

@monro tak vek je klamlivy, mam kamosky, co Mali pd 23/25 toto a zial v 30 boli vybavene. Ale podla mna Bude mat pani niekde od 35 rokov vyssie. A tam uz je to naozaj rozne a zial aj bezne

viva13
autor
8. apr 2024

@mofa 40

viva13
autor
8. apr 2024

@monro mne gyn nedal nic na to

mofa
9. apr 2024

@viva13 skus nejake prirodne preparaty si poguglit. Vek uz nato teoreticy mas. Moze to byt ale aj priznak inej choroby. Cukrovka, stitna zlaza.Hocico.
Pise sa ze uz aj 10 rokov pred koncom menstruovania zena moze pocitovat taketo potiaze.
Ja som starsia od teba menstruaciu mam pravidelnu ale tiez uz nie ako hodinky ako to bolo kedysi. A pms take sialene, ze som niekedy zufala…