icon

Problém po hysterektómii

1. sep 2021

Som skoro 4 mesiace po celkovej hysterektomii s vybratim vaječnikov a odvtedy mam problem s vyprazdňovanim stolice, krče do brucha pred vyprazdnenim, pocit nafukovania.Pred operáciou som nevedela, čo je to bolesť brucha. Mali ste to niektorá?

majamat
•
1. sep 2021

na tvoju otazku ti nemozem odpovedat presne, elbo niesom pohysterektomii, ale mavam problem so zapchou.
vdaka tomu, ze sa snazim schudnut a pouzivam aplikaciu kaloricke tabulky, zistila som, ze v mojom jedle je priserne malo vlakniny a zvlast v pripae, ked jedla zjem menej. ked ho zjem vela, tak sa neico nazbiera.

ivetka00
•
28. feb 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať absolvovala som pred rokom hysteroktomiu maternice cez brucho asi pred 2 mesiacmi som začala pociťovať na pravej strane pod bruško takú bolesť že si musím ľahnúť alebo užit liek u Gynekológa som bola vraj sa to z vnútra hojí mala ste niektorá taký problém ďakujem .

majamat
•
28. feb 2024

@ivetka00 ja nie som po operacii tak dlho,a le teda dovody mozu byt urcite viacere.
ak ti nevybrali vajecniky a stale produkuju hormony, tka kludne ovulacia ( to by sa malo dat odsledovat v akom case to je ), tiez to mozu byt zrasty, ktore sa vytvaraju hlavne po operacnych zasahoch, tiez po infekciach, a kedze je to an rpavejs trane, ej tu aj moznost, ze je to slepak.

autor
•
18. mar 2024

@ivetka00 môže istmo zrasty,tiez sa mi vytvorili a mam bolesti