Problém po hysterektómii

1. sep 2021

Som skoro 4 mesiace po celkovej hysterektomii s vybratim vaječnikov a odvtedy mam problem s vyprazdňovanim stolice, krče do brucha pred vyprazdnenim, pocit nafukovania.Pred operáciou som nevedela, čo je to bolesť brucha. Mali ste to niektorá?

majamat
1. sep 2021

na tvoju otazku ti nemozem odpovedat presne, elbo niesom pohysterektomii, ale mavam problem so zapchou.
vdaka tomu, ze sa snazim schudnut a pouzivam aplikaciu kaloricke tabulky, zistila som, ze v mojom jedle je priserne malo vlakniny a zvlast v pripae, ked jedla zjem menej. ked ho zjem vela, tak sa neico nazbiera.

ivetka00
28. feb 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať absolvovala som pred rokom hysteroktomiu maternice cez brucho asi pred 2 mesiacmi som začala pociťovať na pravej strane pod bruško takú bolesť že si musím ľahnúť alebo užit liek u Gynekológa som bola vraj sa to z vnútra hojí mala ste niektorá taký problém ďakujem .

majamat
28. feb 2024

@ivetka00 ja nie som po operacii tak dlho,a le teda dovody mozu byt urcite viacere.
ak ti nevybrali vajecniky a stale produkuju hormony, tka kludne ovulacia ( to by sa malo dat odsledovat v akom case to je ), tiez to mozu byt zrasty, ktore sa vytvaraju hlavne po operacnych zasahoch, tiez po infekciach, a kedze je to an rpavejs trane, ej tu aj moznost, ze je to slepak.

autor
18. mar 2024

@ivetka00 môže istmo zrasty,tiez sa mi vytvorili a mam bolesti