Problém s erekciou pri novej partnerke
Ahojte, mam 38 rokov, manželku, milenku s ktorými normálne sexuje samozrejme bez ochrany. Stalo sa mi, že som sa zoznámil ešte s jednou ženou a časom sme mali sex. Ta žena je úplne iná ako tie moje, blondína s malými prsiami, ktoré teda nemala pevne, ani jej telo nieje bohviečo, aj keď nieje tlsta. Párkrát sme si vrzli, ale naposledy sa mi stalo, že som mal pri nej slabú erekciu a keď som bol v nej, tak mi zmakol. Stalo sa to niekomu z vás? V čom je problém? S manželkou a milenkou som sexoval potom a úplne bez problémov. Ešte dodám, že moja žena a milenka sú tmavovlásky a ona bola blondina. Samozrejme ta zena odvtedy nic nechce a uprimne ani ja s nou, nakolko pri zene aj milenke som vzruseny tak ako pri nej nie. Neviem teda ci si to vsimla, lebo som sa robil, ze mi prislo zle, ale predpokladam ze citila ked som v nej makol. Musim este dodat, ze kedysi som pretiahol vsetko a na kazdej mi stal, blondina tmava, chuda, tlsta.Ďakujem za odpovede, kľudne aj do spravy
Tak určitééé....
roky kamarát, už nemladneš.
Už jedine s viagrou budeš sexovať.
@feri0852 K tvojim morálnym hodnotám (podvádzanie manželky s jednou a druhou milenkou) sa radšej nevyjadrujem. Ale zaujimalo by ma, že ak sexujes s milenkou bez ochrany, tak či ste pripravení prijať následky, t.j. vaše dieťa alebo ju pošleš na interrupciu. A s manželkou máte deti? A problémy a erekciou ries u urológa.
@feri0852 K tvojim morálnym hodnotám (podvádzanie manželky s jednou a druhou milenkou) sa radšej nevyjadrujem. Ale zaujimalo by ma, že ak sexujes s milenkou bez ochrany, tak či ste pripravení prijať následky, t.j. vaše dieťa alebo ju pošleš na interrupciu. A s manželkou máte deti? A problémy a erekciou ries u urológa.
@pr85 milenka berie antiku, takže to je v pohode. S manželkou mame deti. Nehrajme sa tu na svätých, každý druhy chlap aj zena ma milenku, milenca. Ja píšem len o tom, či je možné, že by ma jedna žena zrazu tak málo priťahovala, keď sa vyzlečie. Odvtedy co som bol s nou, som mal sex s manželkou aj milenkou a všetko bolo ok
@feri0852 a naco mas potom s tou nepritazlivou tlstoskou styk?
Takze na tu oznamujes aky si ty super a mas vela zien a "uprime" ukazujes akoze slabinu, aby to vyzeralo super uprimne. Lebo vsak kto by si o takom niecom vymyslal? Podla mna si strasny manipulator s potrebou byt obdivovany.
Fero, si si isty, ze si s tymto problemom na spravnom fore?
@pr85 milenka berie antiku, takže to je v pohode. S manželkou mame deti. Nehrajme sa tu na svätých, každý druhy chlap aj zena ma milenku, milenca. Ja píšem len o tom, či je možné, že by ma jedna žena zrazu tak málo priťahovala, keď sa vyzlečie. Odvtedy co som bol s nou, som mal sex s manželkou aj milenkou a všetko bolo ok
@feri0852 môj zlatý v ženách chybu nehladaj :D to tebe nestojí..
Skus ešte ďalšiu, že ako to vypáli
Moralne dno...
Robil si sa,ze ti prislo zle? 🤣🤣🤣 to je dobre. Poskusaj este dalsie a uvidis,ci to bolo pokazenym jedlom alebo tebou 🤣🤣
Možno to bola tvoja karma, tá blondínka. Ale uviazla ti v pamäti a budeš odteraz častejšie myslieť na to, že by bolo potrebné riešiť už skôr toho urológa 😉.
Nevera je stara ako ľudstvo samo, v tom má pravdu. Vy si všetci myslite ze mate verných partnerov? A ruku na srdce, kto by mal možnosť mezahol by svojej polovičke?
Robil si sa,ze ti prislo zle? 🤣🤣🤣 to je dobre. Poskusaj este dalsie a uvidis,ci to bolo pokazenym jedlom alebo tebou 🤣🤣
@marca12 odvtedy skúsil tak asi chyba tej ženy 🤣
Nie, nie je to normálne Feri. Mužovi má stáť vždy. Toto si zapíš. Vždy. Pri manželke, pri milenke, pri staršej, mladšej, ovisnuté prsia, silikóny. Ak mu nestojí, tak má problém. Ak má problém, ani milenka, ani manželka už s ním časom nebudú mať sex, ani trpezlivosť. Lebo to pôjde skôr, či neskôr do kytek. Vitaj vo svete zrelých mužov. A žena aj milenka si nájdu milencov. A ty budeš akurát vylizovať pekáč. Ale veď, to je normálne, že si nájdu niekoho.... nepoďme sa tu hrať na svätých.
Nevera je stara ako ľudstvo samo, v tom má pravdu. Vy si všetci myslite ze mate verných partnerov? A ruku na srdce, kto by mal možnosť mezahol by svojej polovičke?
@anonym_3ff64a ja som možnosť mala, niekoľkokrát a veľmi veľkú. A nikdy som neporušila sľub, ktorý som dala.
@anonym_3ff64a napríklad ja.
@anonym_3ff64a tak nie kazdy sa evolucne neposunul. niektori nemyslime len prirodzenim.
@feri0852 vieš ako, ona blondínka, a ty čávo s gundžami 😆🌚😆🌚
@feri0852 podla mna je problem ze uz mas riadne vydrety matrac,mas tam velku dieru. Pravdepodobne mavas často sny ze si ženatý, ze mas kadeake milenky a neviem co ale v skutočnosti to peries vsetko do matraca a ten sa opotrebil. Skus kupit novy alebo aspon henten pretoč na druhu stranu. V obchode ti isto poradia.
No máš problém fyzicky aj duševne
Čo viac napísať
Vyrieš to lebo manželka a milenka budú v postelí s iným
Ak už teda nie sú
No máš problém fyzicky aj duševne
Čo viac napísať
Vyrieš to lebo manželka a milenka budú v postelí s iným
Ak už teda nie sú
@anonym_f0303b Tie uz dávno sú, jemu tak max vyrastie brokolica....
Ty budes jeden z tych uchylakov, ktorych vzrusuje, ked sa zeny vysmievaju z tvojho nefunkcneho pipika, vsak?

Ty máš toho mäkkého viac.