Problém s erekciou
16. jan 2022
Som s priateľom viac než rok, od začiatku vzťahu riešime problém , ktorý súvisí s jeho erekciou.Dosť často sa stáva to, že sa mu postaví , ideme na vec, a po pár sekundách klesne.Vyskúšali sme už strašne veľa veci a už obaja sme zúfalí .Boli razy ( pár krat ) kedy to bolo o čo si dlhšie ale predsa chlap v 35-tke by ešte nemusel mat takýto problém :( Viem že mal negatívny zážitok z predchádzajúceho vzťahu .Myslim si že to bude asi psychického charakteru .Zažili ste niečo podobne ?

@kika_76 ak ani nemá chuť ma sex odporúčam navštíviť urologa nech mu zmeria testosterón, ak by sa potvrdilo, že ho ma nízky tak navštíviť endokrinologa. U môjho sa to ťahalo dva roky kým sme našli lekára, ktorý sa aj zaujíma a hľadá príčiny. . Môjmu zistili veľmi nízky testosterón aj všetky ostatné mužské pohlavne hormóny plus veľmi vysoký stresovy hormón kortizol. Ešte nemá liečbu, lebo ide na ďalšie vyšetrenia.
@7eliska7 ahoj vieš my presne povedať kde všade ste boli pri akých doktorovi keď chlap nemá až taký chuť ako vo vašom prípade. Bol som u urológa predpísal modré tabletky a to je všetko. Že testosterón je v pohode tak neviem kde ešte zájsť na aké testy. Dik