icon

Problém s menštruáciou 8 mesiacov po pôrode

sisa_1999
18. nov 2021

Ahojte, som 8 mesiacov po pôrode, nekojim. Menštruáciu som mala do nedávna pravidelne a však mešká mi už 4 týždne. Tehotenský test vyšiel negatívny, gynekológ na sone tiež nič nevidel. Moja otázka znie, môže to byť z hormónov? Je nejaká mamička, ktorá to mala podobne?
Ďakujem

deti95060810
•
18. nov 2021

mala som tento problém, len ja som kojila... lekára som nenavštívila. rok od pôrodu sa všetko dalo ako tak do poriadku...

hipuska
•
18. nov 2021

@sisa_1999 nechcem rozputavat absolútne žiadnu diskusiu ale neprekonala si covid? V mojom okolí kamarátkam dosť rozhadzalo cyklus

mousegirl
•
18. nov 2021

@sisa_1999 z hormónov to nebude, už si dlho po pôrode. Asi si mala len anovulacny cyklus

livka283
•
19. nov 2021

@sisa_1999 ja riešim to isté, 9mes po pôrode, nekojim, všetko bolo ok a teraz mešká tri týždne, testy neg., zvedavá som čo povie dr., ešte som len obj.

mer12
•
21. nov 2021

Ja mám už ročného syna, kojim stále, ale už len na zaspatie čiže Max 4x do dňa aj to som len ako cumel a teraz mám cyklus 91dni, predchádzajúci bol 47 dní, podľa dr už by mala byť ms pravidelná, keď už bola, pred týždňom som mala bolesti, utekala k dr a zistili,že mi praskla cysta, dostala som vyvolavacku a zatiaľ čakám či sa ms dostaví alebo nie, vraj mi čosi blokuje cyklus, ale čo to neviem takže asi veľmi nepomôžem, ja by som určite navštívila dr

nikolademeova
•
24. mar 2024

Dobrý deň chcela by som sa informovať od vás že som mesiaca 2 mesiace po pôrode a čakám menštruáciu a stále nič len bolesti mám bruchu kŕče a stále nič ďakujem za odpoveď.

nikolademeova
•
24. mar 2024

Neviem lebo som januári porodila chlapčeka ako 8 mesačná a čakám menštruáciu a stále nič a len také bolesti mám