icon

Problém s prerušovanou menštruáciou

mimka124
11. jan 2020

ahojte, som po sekcii a odvtedy mam preruaovanu ms, teda mam normalne 3 dni, jedne den nic a dalsi den sa mi este spusti a tym skonci....zaujima ma, ci mala niektora takyto "problem" pretoze chceme dalsie babo a akosi sa nedari, tak ci to moze byt sposobene aj tymto...samozrejme gyn navstivim, zaujimaju ma skor realne skusenosti, ci to niekto takto ma alebo je to nezvycajne a potrebne riesit s dr.
Dakujem

lenkakravcova
11. jan 2020

@mimka124 Ja to tak mam hocikedy. Aj keď len nachladnem. A s plodnostou nemáme problém.

mimka124
autor
11. jan 2020

@lenkakravcova len ja to mam kazdy mesiac odkedy som porodila, pred porodom som to takto nemala

lenkakravcova
11. jan 2020

@mimka124 Asi sa radšej opýtaj u lekárky, či nemáš nejaký zdravotny problém.

mimka124
autor
11. jan 2020

@lenkakravcova ano ano, lebo nepozdava sa mi to, takto som to predtym nemala, teraz kazdy jeden mesiac

luna14
3. júl 2020

Ahojte, aj ste na niečo prišli? Mam takúto menštruáciu od druhej sekcie, trvá to už 2 roky, doktor sa k tomu ziadno nevyjadril. 🤷‍♀️ Celkovo mam menštruáciu asi 7 dní, pritom v strede zo 2-3 dni vôbec nekrvacam....

mimka124
autor
3. júl 2020

@luna14 ahoj, mne dr. predpisal Agnucaston a brala som aj kys. listovu 3 mesiace (ale myslim, ze oba su volnopredajne) a hned prvy cyklus po Agnucastone som mala ms bez pauzy a aj cyklus mam cca28dnovy, ale k tehu mi zatial nepomohol...

ejjja
13. apr 2021

Mala som menštruáciu ako hodinky, ale po treťom prirodzenom pôrode, a po tom ako som prestala kojiť sa mi na 6 mesiacov vrátila normálna. Teraz však mávam 2 týždne akné, bolesti hlavy ako cez pubertu a 1-2 dni krvacam slabo, potom 2-3 dní nič a potom ešte 5 dní normálne, zvažujem návštevu lekára, netusite z coho by to mohlo byt?

sparkling
6. sep 2021

@ejjja ahoj ako si dopadla u lekara? Ja mam ten isty problem. Najprv zacnem krvacat 3-4 dni, potom par dni nic a na 9-10 dc znova krvacam, pripadne spinim. To ked odznie tak uz rovno ovulujem a samozrejme mi nestiha dorast sliznica a tak dookola. Hormonalny profil mam v poriadku, ovulujem normalne tak mi to nejde do hlavy 😞 asi ma caka hysteroskopia

ejjja
7. sep 2021

Tak zatiaľ som si sama dala nejaký hormon čo tu baby spomínali, trošku pomoholo ak nezabudnem zobrať. Návštevu u gynekológa už som 2x zrušila, pretože som dostala vždy menstruáciu a unho sa čaká 3 týzdne na termín, ma ide poraziť. Zatiaľ zodpovedne zapisujem ci nenájdem nejaký systém 🙂

sparkling
7. sep 2021

@ejjja no ja som na tom s gynekologom rovnako, ale zas ha ked mu aj poviem, tak neriesi, uvazujem nad zmenou lebo takto sa existovat neda…

ejjja
8. sep 2021

Super sa plánuje všetko, keď nevieš čo ako, ale až tak ma to netrápi, ďalšie babo už nechcem, takže...

rejmonz
18. okt 2021

@sparkling Ahoj, citala som prispevok, ja mavam take ms po druhej kyretazi po potrate..teraz 3.cyklus, uz by sme sa mohli pomaly zacat snazit ale menzes 'hapruje', pride na par dni, potom 2-3dni pauza a zasa jasna krv na dalsich par dni..bola som u lekarky hned po 1.ms ako som tak vselijak spinila, nenasla nic vsetko ciste, po 2. som sla zas, zachytila na sone 'asi najskor'polyp, tak som mala prist po dalsej ci ho vyplavilo. Bola som dnes, po ukazkovych 5dnoch krvacania a 2dnovejnpauze som dnes vstala lekarke a rano zasa odznova krv 🤦 polyp tam uz vidno nebolo len nejaku zbytkovu krv, cize nazor najskor sa odlupil polyp a docistuje sa...tiez sa chceme snazit zas o babatko, ale kvoli tomuto divnemu spineniu som skepticka, bojim sa ci sa vobec este zadari 😕 ovulujem sice az okolo 18-20DC ale tiez nic moc ak do 12.dna este clovek spini 😑

sparkling
23. okt 2021

@rejmonz ahoj, no u mna je teoria, ze sa mi ta krv drzi v jazve po cisarskom… nemam polyp ☹️ Hormony mam v poriadku. Som si myslela ze som sama s takymzo divnym cyklom a ono je nas viac. 😢

rejmonz
24. okt 2021

@sparkling fiha, ja som mala po porode ms v normalnej dlzke, sice zo mna lialo a lialo ale vzdy sa za par dni skoncila 😔 toto neviem co sa deje teda

ejjja
24. okt 2021

Bola som u lekárky, že všetko ok, stiahla som si appku, aby som mala prehla a mam pocit, že aj keď je to je divoké aspoň pravidelne 😁

rejmonz
24. okt 2021

@ejjja ano aspon pravidelnu ked uz nic ine mam aspon aj ja 😂🤦

sparkling
26. okt 2021

@rejmonz
@ejjja no pravidelnu mam aj ja. Ale zas co to je za zivot chodit pol mesiaca s vlozkou? Lebo tampon si nebudem davat ked neviem kedy zacne zo mna liat 😢