icon

Problém s prsníkom

28. dec 2020

Mám problém, hanbim sa ísť na mamologiu lebo tam robí mladý doktor a je mi to proste trápne aj keď viem že už videl veľa horších prs :D mám 20 rokov a na jednom prsníku mám akokeby “vcucnutu” bradavku dobnutra ale niečo mi z nej trčí. Take malé žlté vybezky... vyzerá to ako keby sa mi rozdrobila bradavka... čo to moze byt? Je to nebezpecne?

sapetka
•
28. dec 2020

Co k tomu napisat... moja zlata kolko mas rokov?

autor
•
28. dec 2020

@sapetka 20, pisem to tam

sapetka
•
28. dec 2020

Tak uz by si mohla mat rozum.. coho sa hanbis? Zjavne mas problem (snad nie) a treba sa ist dat vysetrit. Tu tu nikto neporadi. Najlepsue ultrazvuk na mamografiu si mlada

1andrea111
•
28. dec 2020

Gynekologicku máš? Že by sa Ti nato pozrela

betka226
•
28. dec 2020

Určite vyšetriť, žiadna hanba slečna. Tieto veci sú není vôbec sranda, viem čo píšem. Ja som absolvovala tento rok 2x biopsiu (hrčka v prsníku). Treba si urobiť samovysetrenie, utekaj svojej gyn, ktorá ťa pošle k odbornému.

nini1010
•
28. dec 2020

Prsia ti vysetri gynekolog a zaroven iba gynekolog ta odporuci na dalsie vysetrenie,takze sa objednaj tam.A pojdes na sono,nie mamografiu s najvacsou pravdepodobnostou.Inak mas 15 aby si sa hanbila k doktorovi ist obzvlast s niecim,co moze byt teoreticky vazny problem?Dievca dievca... 🤦‍♀️

babovka2321
•
28. dec 2020

@nini1010 nemusi to byt iba gynekolog, mna na ultrazvuk prs poslala obvodna lekarka. Ale suhlasim, s niecim takym by som teda necakala ani chvilu, urcite nie kvoli hanbe...

nini1010
•
28. dec 2020

@babovka2321 Fakt?Ja som.tak raz chcela usetrit dlhe cakanie ktore vzdy sprevadza navsteva mojho gyndosa a obvodacka mi povedala ze sorry,na sono mi ona papier vypisat nemoze.Ze to jedine gynekolog.Nuz tak potom neviem 🤷‍♀️

babovka2321
•
28. dec 2020

@nini1010 tak asi zavisi aj od doktora, moja obvodacka ta posle aj do vesmirneho programu, ak mas pocit, ze treba :D ale mne vypisala v ramci preventivnej prehliadky, kedze sme mali v rodine rakovinu prsnika + ja som mala pocit, ze mam tak bokom od prsa hrcku uz dlhsie (nakoniec mi po vysetreni na utz povedali, ze to mam len dobre mliecne zlazy🙈) ... Gynekolog este moje prsia neriesil ani