Problémový menzes
baby caute, od septembra mam total na prd menzes. raz nepride cely mesiac a potomked pride trva 15 dni,prejde mame tutu mutu s muzom a zas dostanem menzes do 2 hodin a zas 15 dni. a takto dookola. v aprili to bude 2 roky od druheho porodu a az v septembri sa to zacalo takto kazit, dovtedy to bolo konecne bez bolesti a presne. teraz mam prvy den zas bolesti jak slak a potom na 5ty den bolesti. bola som u gyndosky ta nic nevidela, teraz je chora tak musim pockat aj na preventivku. menzes tak neskutocne silny, ze ja za den miniem aj 12 ks vloziek aj viac. ja nemozem uz ani nikam ist z domu jedna katastrofa. baby ma vystrasili uz vopred ze rakovina krcku. mate aj inu skusenost? vdaka
@kulumulu123 praveze toto mam novu :D :D a neviem ci by mi mohla zastupujuca lekarka urobit cytologiu
@bobana297 hoc by som čítala o sebe... Akurát js mam nato už vek... Riešim to takmer dva roky... U mňa hormonálna nerovnováha, možno už pred menopauzou. Čistá katastra! V lete mi robili kyretaz kvôli silnému krvácaniu a veľkým zrazeninam. Mesiac bol celkom OK. Nasledovala hormonálna liečba, injekcie Agolutin a po vybratí (aj počas katastrofa). Po poslednej som tak tri dni v kuse krvácala obrovské kŕče, bolesti, zvracala som(niečo strašné, zrazeniny ako dlaň) a to 15 dní trval predchádzajúci menzes a na 25 deň zas .... Teraz mi predpísal Dicynone aj ešte hormóny Norethisteron, železo... A ak teraz sa nezlepší tak hystereskopia a maternica musí ísť žiaľ von..Ale ja už mám vek.... Prajem nech sa hormóny ukľudnia a je iba dobre.
@bobana297 a prečo by nemohla? Ak bude rok na PN tak máš ako umrieť ci ako? Nehovorím ze tvoj prípad... Bože ženy ved idem k zastupujucej Dr ak nič neurobí idem k inej hlavne riešim svoj problém!!!!
wow, urcite by som si dala cim skor spravit hormonalne vysetrenie. viem, ze teraz je problem sa dostat k akemukolvek doktorovi, ale aj napriek tomu to skuste, ved to musi byt strasne. na tento problem existuju aj prirodne doplnky ktore pomahaju, ale urcite by som ich teda nebrala, kym presne neviete, co vam je - mohli by vam uskodit.
Baby hormonalne som mala vsetko ok aj od gyndosa aj od stitnej 🤷♀️

@bobana297 co tak vymeniť Dr? To ju nikto nezastupuje? Mala by si to riešiť čím skôr