Problémový menzes a snažilkovanie
Baby pomôžte. Už rok mám problém že vždy pred začatím MS(3 niekdy až 10 dni) mávam výtok. Prvý deň ako kedy sa mi spustila MS, cely deň krvácam a potom ostatne dni už len hnedý a tmavý výtok až kým mi nezačne normálna MS ktorá trvá 5-6 dni. Na vyšetrení som bola, moja Dr. Mi stále odporúča len alchymíku, ktorá mi vôbec nezabera. Mala som už aj Duohaston no to tiež vôbec nepomohlo. Už začínam byt z toho zúfalá pretože 2 týždne z mesiaca mám vlastne MS. Snažíme sa aj o bábätko ale keďže si ani pri tejto MS nedokážem vypočítať plodne dni je to veľmi ťažké. Ďakujem za odpoved. 🙂
Práveže ešte nie. Rozhodla som sa zmeniť si doktorku lebo táto mi vždy urobí len sono a povie že mám piť čaj 😠 v piatok mám ist na súkromnú kliniku ale dnes som zase začala špiniť a to mi posledná MS mi skončila 8.11. 🙁🙁
@zuz_anaa keď dobre rozumiem 2 tyzd ms,2 tyzd nič??....popis mi to presne
Dostala si ms kedy presne,keď ti skončil 8.11??a teraz 26.11 si opäť dostala??
@snehuuulienka týždeň niekedy až 10 dni pred ms začnem špiniť, mávam až taký hnedý výtok, niekdy krv ale taká riedka. Potom sa dostaví riadna ms ktorá trvá 5 dni. Čiže 2 týždne z mesiaca s vložkou.. už pol roka pijem alchemilku no nepomáha 🙁
@snehuuulienka ahoj, ja mam to iste ako zakladatelka...tak napis aj mne, nech viem kde je problem...dakujem
Pridam Vam par z mojich skusenosti, skoro 12 rokov som riesila tento problem, to by som pisala snad uz knihu aby som opisala presne co vsetko som zazila, co som podstupila aby sme mohli mat babetko...dnes som 4. tyzden po operacii endometriozy a myomu a tu je odpoved na nespecifikovanu neplodnost..priznaky podobne ako pri predcasnej menopauze...zmenila som lekara,pretoze som mala toho uz dost aby mi nasadzoval lieky,upravoval cyklus ....proste som sa doslovne s prepacenim nasrala a isla k inej lekarke, urobil sa hormonalny profil, cysty, ktore som mala neboli len hocijake cysty ako tvrdil lekar...byvaly....ze ako prisli tak odidu a su znakom, ze mi hormony predsa funguju!!! cele zle, jednym vysetrenim sa zistilo, ze za moju neplodnost a nepravidelnu MS moze prave endometrioza a myom, ktory tam urcite bol ...a prehliadol ho...nastastie som po operacii a aj prefuku vajcovodov, zafixovane vajecniky.....a lekar co ma operoval na Klenovej mi dal nadej mat dietatko este a to uz mi taha na 40...nevzdavam sa!...nerieste to tu baby, chodte ihned k lekarovi a nenechajte sa odbyt, nepravidelna MS a spinenie, ktore som mavala aj ja bol priznak choroby a neplodnosti, teraz som v ocakavani MS, prvy krat po tolkych rokoch sa jej neviem dockat, a potom mozeme ist na to, veriiiiiiimmmm, ze MS bude ako ked som mala 20 🙂 nepodcenujte priznaky, a to som vyskusala vsetko...a verte ani v CAR v 2011 nevenovali vobec mojim cystam a nepravidelnosti MS pozornost! a ten hnedy vytok, spinenie bolo cim dalej tym viac obmedzujuciooe, a MS uz ani nebola...
Ahojte baby... aj ja to poznam. Tiez tak tyzdenpred MS zacnem spinit a je to dost obmedzujuce. Ale odporucam menstruacny kalisok, s nim to je ovela znesitelnejsie. Lekari sa tvaria ze je to ok, ale asi nie je, lebo uz rok sa pokusame o babatko a aj keď vsetky ostatne vysledky su ok, tak sa nedari.

@zuz_anaa a aj ti doktorka spravila nejake vysetrenie? Zvycajne sa robi hormonalny profil na zaciatok.