icon

Problémy a následky po hysterektómii

11. dec 2025

Ženy čo ste to museli podstupit máte nejaké následky? Ja neviem problémy v sexe a podobne? Niektorí hovoria že je to problém že si to treba poriadne rozmyslieť že následky budú v organizme veľké...mám strach.

anonym_0b3ba6
11. dec 2025

Časom môžu poklesnúť vnút. orgány, čo ja viem.

anonym_2cbdb8
11. dec 2025

U mňa nulová chuť na sex. Môžem povedať, že sa mi to začalo vyslovene protiviť

anonym_64118f
12. dec 2025

Som 5 mes. po laparoskopickej hysterektómii, nemám absolútne žiadne problémy, chuť na sex rovnaký, ako pred operáciou, sex oveľa lepší, ako pred ňou. Pred hysterektómiou som absolvovala 2 konizácie krčka maternice, po ktorých som mala pri sexe neskutočné bolesti, vyriešila to až hysterektómia. Operáciu absolútne neľutujem, ľutujem len to, že som si ju nedala urobiť o 15 rokov skôr.

anonym_2cbdb8
12. dec 2025
@anonym_64118f

Som 5 mes. po laparoskopickej hysterektómii, nemám absolútne žiadne problémy, chuť na sex rovnaký, ako pred operáciou, sex oveľa lepší, ako pred ňou. Pred hysterektómiou som absolvovala 2 konizácie krčka maternice, po ktorých som mala pri sexe neskutočné bolesti, vyriešila to až hysterektómia. Operáciu absolútne neľutujem, ľutujem len to, že som si ju nedala urobiť o 15 rokov skôr.

@anonym_64118f v dobrom závidím. Mňa tá nechuť na sex dosť mrzí a štve. Teda mňa ani tak nie, ale môj muž je z toho na nervy 🙁

anonym_8ec2ea
13. dec 2025

Ja mám po hysterektómii problémy s nohami a chôdzou. Cítim v nohách brnenie a slabosť, v jednej nohe mám tú slabosť väčšiu.

betulinka1
13. dec 2025
@anonym_64118f

@anonym_autor kamoska bola laparoskopicky a presne hovori to co tu pisala @anonym_64118f . A aj jej povedali, ze to bolo v hodine dvanastej, ona chuda dlho krvacala, ze by nieco (neviem co presne) mohlo prasknúť a mala by vnutorne krvacanie. To zistili az ked to vnutri videli. Takze, ak ti lekar povedal von, tak von. Ak ti budu haprovat hormony, to vsetko ma svoje riesenie.

autor
13. dec 2025

Jasné u mňa je jasné že maternica musí ísť von, toto neriešim, mám strach ale podstúpim to lebo musím ....ide aj o spôsob operácie ale...pri laparoskopii mi musia robiť aj plastiku pošvy čiže prídem o veľa sliznice ktorá je dôležitá pri sexe. Ak sa to robí ženám táto operácia tak sú potom problémy aj keď hojenie je rýchlejšie .ak mi rozrezu brucho tak bude už tretí rez na bruchu a naposledy som sa z toho dostávala pol.roka a teraz som v skúšobnej dobe v novej robote nemôžem si zasa dovoliť takú dlhú pn....tak uvažujem čo urobiť..

autor
13. dec 2025
@anonym_2cbdb8

U mňa nulová chuť na sex. Môžem povedať, že sa mi to začalo vyslovene protiviť

@anonym_2cbdb8 to isté mi hovoria už dve kolegyne....aký typ operácie si mala.prosim

autor
13. dec 2025
@anonym_8ec2ea

Ja mám po hysterektómii problémy s nohami a chôdzou. Cítim v nohách brnenie a slabosť, v jednej nohe mám tú slabosť väčšiu.

@anonym_8ec2ea zrejme ti nejako narušili nervy...?

autor
13. dec 2025
@anonym_0b3ba6

Časom môžu poklesnúť vnút. orgány, čo ja viem.

@anonym_0b3ba6 akože problém s.mocovym.mechurom..inkontinencia?

anonym_8ec2ea
13. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_8ec2ea zrejme ti nejako narušili nervy...?

@anonym_autor Ja neviem.