Problémy s odkvapkávaním moču po vymočení u mužov
Ahojte , viem že je to ženské fórum ale opýtam sa aj tak , keď sa vymocim tak aj tak po močení mi ako keby v močovej trubice ostane zostatok moču , nedokonave vymocenie sa , pár kvapiek mi spadne do boxeriek čo by to mohlo byť.?
@anonym_autor hovorí sa tomu pubertiaci majú prázdniny
@anonym_2aaf58 normálne sa pýtam nerobím si srandu ani nič je to ako nedokonalé vymočenie sa
Posledná kvapka ide do treniek, normálka. 😝
Chod k urologovi
@anonym_2aaf58 normálne sa pýtam nerobím si srandu ani nič je to ako nedokonalé vymočenie sa
@anonym_autor kokos 🤦🏻♀️
@dora281 no problém je že som mladý 24 ročný chlapec čiže pochybujem že by to bola prostata v tomto veku
Posledná kvapka ide do treniek, normálka. 😝
@anonym_b126db vazne? Mne to lezie na nervy ked syna davam curat niekde von, akokolvek trasiem, furt kvapne aj do slipov🤣
Únik moču po vymočení, známy aj ako postevakuačný dribbling alebo postmikčné odkvapkávanie, je stav, keď sa po úplnom vyprázdnení močového mechúra z močovej trubice uvoľňuje ďalší moč. Tento typ inkontinencie môže byť spôsobený rôznymi faktormi, najčastejšie poruchou svalov okolo močovej trubice alebo zväčšenou prostatou. ....... V 24 rokoch že by som mal zväčšenú prostatu ?
Však chvíľu počkaj a ešte potlač.
Únik moču po vymočení, známy aj ako postevakuačný dribbling alebo postmikčné odkvapkávanie, je stav, keď sa po úplnom vyprázdnení močového mechúra z močovej trubice uvoľňuje ďalší moč. Tento typ inkontinencie môže byť spôsobený rôznymi faktormi, najčastejšie poruchou svalov okolo močovej trubice alebo zväčšenou prostatou. ....... V 24 rokoch že by som mal zväčšenú prostatu ?
@anonym_autor mozes mat kludne zapal ci nejaku bakteriu, v najhorsiom pripade aj rakovinu- ta si vek nevybera. Tipujem skor na nejaku bakterialnu infekciu. Takze smer urolog, nech on skontroluje a odoberie vzorky. Tu na fore to budeme hadat 2 na 3 co to moze byt...
Moj si ho tak žmýka ešte😀 ako keby ten zbytok vytlačí z tej trubice😉
@anonym_autor Za nás chlapov ti môžem napísať len jedno. Kedysi dávno frčal taký fór - "poučka", volali sme ju "Tretí Archimedov zákon" a znie: Môžeš otriasať koľko chceš, posledná kvapka aj tak skončí v trenkoch." Ale vážne...toto čo opisuješ sa stáva niekedy aj vtedy, ak ideš na malú, rozopneš zips, vytáhneš a nohavice môžu tlačiť odspodu na trubicu...otrasieš, odložíš nádobíčko do gatí a vtedy to ešte docikne. Je to nepríjemné. Za mňa ti odporúčam močiť po sediačky - vtedy vypustíš aj predvčerajšie pivo do poslednej kvapky - skúšal si tak?
@mirokub aj sedáva aj na nohách , treba nejaký výmenný lístok k urológovi ? Boli to vyšetrenie ? Keď som napríklad z PP vyšetrí ma aj uroolog čo ja viem v BB ? Nebude s tým problém ?
@dora281 toto ma zabilo že z pimpora 😂😂😂 treba výmenný lístok ?
@dora281 toto ma zabilo že z pimpora 😂😂😂 treba výmenný lístok ?
@anonym_autor, áno treba. Bežná prehliadka sa robí na sone, nemusíš sa báť bolesti.
Našiel som na nete že by som mohol mať postevskuacny dribling presne toto to vystihuje
@mirokub hore vyššie som napísal čo by to mohlo byť , pomôže mi to ten test zistiť ?
Akoze mne náhodne moč neunika iba keď idem na malú potrebu , je to skôr estetický problém inak ma nič nebolí
@anonym_autor však chod k urológovi. Co čakáš ze zeny na koníku ti urobia diagnózu? Máš 24 a určite to nemáš deň alebo dva.... aj tak si myslím ze skoro každému chlapovi ostanú na slipoch kvapky 🤦♀️

@anonym_autor hovorí sa tomu pubertiaci majú prázdniny