icon

Problémy s odkvapkávaním moču po vymočení u mužov

22. júl 2025

Ahojte , viem že je to ženské fórum ale opýtam sa aj tak , keď sa vymocim tak aj tak po močení mi ako keby v močovej trubice ostane zostatok moču , nedokonave vymocenie sa , pár kvapiek mi spadne do boxeriek čo by to mohlo byť.?

Strana
z2
anonym_2aaf58
22. júl 2025

@anonym_autor hovorí sa tomu pubertiaci majú prázdniny

autor
22. júl 2025
@anonym_2aaf58

@anonym_autor hovorí sa tomu pubertiaci majú prázdniny

@anonym_2aaf58 normálne sa pýtam nerobím si srandu ani nič je to ako nedokonalé vymočenie sa

anonym_b126db
22. júl 2025

Posledná kvapka ide do treniek, normálka. 😝

anonym_0c952f
22. júl 2025

Chod k urologovi

anonym_8babb5
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_2aaf58 normálne sa pýtam nerobím si srandu ani nič je to ako nedokonalé vymočenie sa

@anonym_autor kokos 🤦🏻‍♀️

dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
22. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 no problém je že som mladý 24 ročný chlapec čiže pochybujem že by to bola prostata v tomto veku

dora281
Autor odpoveď zmazal
majlo1234
22. júl 2025
@anonym_b126db

Posledná kvapka ide do treniek, normálka. 😝

@anonym_b126db vazne? Mne to lezie na nervy ked syna davam curat niekde von, akokolvek trasiem, furt kvapne aj do slipov🤣

autor
22. júl 2025

Únik moču po vymočení, známy aj ako postevakuačný dribbling alebo postmikčné odkvapkávanie, je stav, keď sa po úplnom vyprázdnení močového mechúra z močovej trubice uvoľňuje ďalší moč. Tento typ inkontinencie môže byť spôsobený rôznymi faktormi, najčastejšie poruchou svalov okolo močovej trubice alebo zväčšenou prostatou. ....... V 24 rokoch že by som mal zväčšenú prostatu ?

januska12323
22. júl 2025

Však chvíľu počkaj a ešte potlač.

vevesh
22. júl 2025
@anonym_autor

Únik moču po vymočení, známy aj ako postevakuačný dribbling alebo postmikčné odkvapkávanie, je stav, keď sa po úplnom vyprázdnení močového mechúra z močovej trubice uvoľňuje ďalší moč. Tento typ inkontinencie môže byť spôsobený rôznymi faktormi, najčastejšie poruchou svalov okolo močovej trubice alebo zväčšenou prostatou. ....... V 24 rokoch že by som mal zväčšenú prostatu ?

@anonym_autor mozes mat kludne zapal ci nejaku bakteriu, v najhorsiom pripade aj rakovinu- ta si vek nevybera. Tipujem skor na nejaku bakterialnu infekciu. Takze smer urolog, nech on skontroluje a odoberie vzorky. Tu na fore to budeme hadat 2 na 3 co to moze byt...

dora281
Autor odpoveď zmazal
cutespider
Autor odpoveď zmazal
anonym_0034fa
22. júl 2025

Moj si ho tak žmýka ešte😀 ako keby ten zbytok vytlačí z tej trubice😉

anonym_2f3e07
22. júl 2025

@anonym_autor Za nás chlapov ti môžem napísať len jedno. Kedysi dávno frčal taký fór - "poučka", volali sme ju "Tretí Archimedov zákon" a znie: Môžeš otriasať koľko chceš, posledná kvapka aj tak skončí v trenkoch." Ale vážne...toto čo opisuješ sa stáva niekedy aj vtedy, ak ideš na malú, rozopneš zips, vytáhneš a nohavice môžu tlačiť odspodu na trubicu...otrasieš, odložíš nádobíčko do gatí a vtedy to ešte docikne. Je to nepríjemné. Za mňa ti odporúčam močiť po sediačky - vtedy vypustíš aj predvčerajšie pivo do poslednej kvapky - skúšal si tak?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
22. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub aj sedáva aj na nohách , treba nejaký výmenný lístok k urológovi ? Boli to vyšetrenie ? Keď som napríklad z PP vyšetrí ma aj uroolog čo ja viem v BB ? Nebude s tým problém ?

dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
22. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 toto ma zabilo že z pimpora 😂😂😂 treba výmenný lístok ?

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
cutespider
22. júl 2025
@anonym_autor

@dora281 toto ma zabilo že z pimpora 😂😂😂 treba výmenný lístok ?

@anonym_autor, áno treba. Bežná prehliadka sa robí na sone, nemusíš sa báť bolesti.

dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
22. júl 2025

Našiel som na nete že by som mohol mať postevskuacny dribling presne toto to vystihuje

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
22. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub hore vyššie som napísal čo by to mohlo byť , pomôže mi to ten test zistiť ?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
22. júl 2025

Akoze mne náhodne moč neunika iba keď idem na malú potrebu , je to skôr estetický problém inak ma nič nebolí

anonym_2aaf58
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor však chod k urológovi. Co čakáš ze zeny na koníku ti urobia diagnózu? Máš 24 a určite to nemáš deň alebo dva.... aj tak si myslím ze skoro každému chlapovi ostanú na slipoch kvapky 🤦‍♀️

Strana
z2