Problémy s predkožkou - možnosti liečby
Dobrý den,
chtěl bych se zde zeptat na nepříjemný problém v intimní oblasti. Pár roku nazpět se mi při koupeli zanítila předkožka a od té doby se potíže vrací. Kůže se i mírně zúžila a občas se udělá zánět. Situaci jsem konzultoval s doktorek, který mně dal Triamcinolon. Efekt byl dočasný.
Vzhledem k tomu, že jsou zde zřejmě i ženy, které mají syny, manžele atd., tak je možné, že jste se s něčím podobným setkaly. Víte o nějaké masti, která by mohla pomoct? Děkuji.
Rád bych zkusil kůži zachránit, mám z řešení u doktora obavy.
Skús obriezku, ak máš problémy so zápalom predkožky. Obráť sa na urológa, ktorý ti poradí.
Bol si u urológa? Koľko máš rokov?
Rád bych zkusil kůži zachránit, mám z řešení u doktora obavy.
@jonda7 Mám celý život fimozu a ja naopak - pojdem na obriezku, ale doktorka ma presviedča na kadejaké mastičky a také hlúposti, s úspešnosťou asi 20% v mojom veku... Ja fakt nemám pri troch deťoch čas hodinu si naťahovať pinďura rano a hodinu večer proste. Pojdem pod nož a bude svätý pokoj. Mesiac síce budem chodiť na široko, ale verím, že to zvládnem. Vždy sa utešujem tým, že keď to zvládnu 8 ročné židovské deti "zaživa", tak čo by som ja nezvládol "za mrtva"?
Prečo máš z riešenie u doktora obavy? Nájdi si peknú urologičku a iď. Fakt sa nemáš čoho báť.
Brat má obriezku a svätý pokoj. Ten kúsok kože nestojí za to, aby si sa trápil.
Mám 38 let. Jenže toho radikálního řešení se docela dost obávám. Četl jsem na internetu různé diskuze a občas si lze přečíst o různých předsudcích, urážkách atd. Navíc si nedovedu představit, co by na to jednou řekla žena ( momentálně jsem sám ). Není to prý až tak obvyklé. Nevím no.

maste a kremy su podvod Little farma. Obriezka a mas pokoj