Progesterón a inofolic - užívanie a dávkovanie

zuzana_2000
23. júl 2018

Ahojte hľadám babu dievča ktorá brala progesterón, snažíme sa s mužom o bábo 🙂 a chcela by som sa opýtať, ktorá otehotnela vďaka tomu 🙂 a aké dávkovanie užívala ( ústne alebo zavedením do pošvy?) .
...
Momentálne tiež užívam inofolic. Zatiaľ ale nevidím nijakú zmenu. Užívam ho asi dva týždne
Momentálne mi mešká mrcha 10 dni 🙂 takže uvidíme. Mám len menšie bolesti v podbrušku.
Dúfam že sa nám podarilo konečne už.
...
Prípadne nejaké iné rady na nepravidelnú menštruáciu 🙂 privolanie ovulky. O babo sa snažíme už 5 rokov. Teraz mám 24 rokov a muž 26 rokov.
Ďakujem baby za rady ❤️❤️❤️☺️👶🏻

sasa46
23. júl 2018

Mne progesteron predpísal gynekológ mala som ho začať brat 16.den cyklu mala som ho strašne nízky a tiež sa nám nedarilo otehotniet lenže menzes mi už neprišiel otehotnela som takže teraz ho beriem 2x za deň na udržanie

sasa46
23. júl 2018

A inofolic som brala odkedy sme sa začali snažiť a ten mi asi pomohol ja som mala celý život nepravidelný ms takže ani som nevedela ci mam vôbec ovulaciu a kedy ju mam teraz som 8tt takže držím palce aj tebe

deniskaknm
23. júl 2018

Ahoj, ja som tiez uzivala infolic (2xdenne) a priatel folandrol (1x denne), okrem toho som pila alchimilkový čaj (ale iba do ovulky). Po douživaní druhého balenia aj môjho aj priateľovho sme mai vytúžené dve čiarky..snažili sme sa vyše roka a pol..
Držím moc palce!