icon

Prsné žľazy

miskaaa89
12. nov 2022

Ahojte dievčatá.Co znamená takmer žiadne prsné žľazy..bola som na sone pŕs všetko v poriadku akurát že nemám takmer žiadne prsné žľazy že to mávajú skôr ženy po menopauze a nie v 33r neviete s čoho to vzniká? ďakujem

cuculiatko88
12. nov 2022

Ani ja nemám🙈,mam 34r.,tiež som bola v septembri na sone a toto iste mi povedala,plus,ze mam pribrat 😁,no to neplanujem, skôr este schutnut by sa zislo 🙈

0silvia0
12. nov 2022

@miskaaa89 asi genetika. Ja mam zasa prsia samu prsnu zlazu a to mam 48 rokov.

1mina
12. nov 2022

Aj mne to hovorila dokonca ako tehotnej a ze teda tehotne prsia vyzeraju inak 😂 u mna to znamenalo problem s kojenim, co aj tak bolo veru. Inak to nicomu nevadi v beznom zivote

miskaaa89
autor
12. nov 2022

@cuculiatko88 ja som schudla 30kg odkedy som tam bola pred troma rokmi naposledy môže to byť aj tým?

petamich
12. nov 2022

pre bezny zivot nic, mozes mat ale problem s dojcenim a aj nemusis - ja osobne si nemysllm, ze to suvisi s pribratim/schudnutim, maju na to vplyv hlavne hormony

simsalabim
12. nov 2022

@0silvia0 ja tiez tak... a uz mam cez 50, doktorka sa na sono vzdy divi a pyta sa, ci uzivam antikoncepciu.

0silvia0
12. nov 2022

@simsalabim vzdy ma z mamografie musia poslat aj na sono, lebo na mamografii nikdy nic nevidia cez tie huste zlazy ci tkanivo ci ako to tam nazyvaju.

simsalabim
12. nov 2022

@0silvia0 aj ja chodim na oboje.