Prvá gynekologická prehliadka
Ahoj... idem na prvu gyn.prehliadku a tak sa chcem spytat ako sa pripravit tam dole ? Holit sa do hladka alebo ak je trosku odrast tak to nevadi lekarovi ...je mu to jedno ?
Ď
Ja neviem co myslíš, čo pozera doktor ? Resp kde sa pozerá?
Moja prvá gynekologická prehliadka bola keď som mala 12 rokov neviem koľko máš ty ale doktor sa ti nepozerá na to ako si oholená to si rieš s mužom .. chceš aby ťa vyšetril alebo pretiahol? 😃😃 Skôr nech ťa trápi s čím tam ideš
@klarissa25 no predsa na chlpy, nie? 😎
ježiš baby, však sa normálne opýtala 😕
je jedno, či a ako sa oholíš, hlavne aby si tam išla umytá....lekár toho už fakt veľa videl...držím palce, bude to v pohode, uvidíš a hlavne nech je všetko OK po zdravotnej stránke 👍
uprav sa tak, ako chodis bezne, nemusis si robit novy "strih" kvoli prehladke 😀
Holiť sa holíš pre seba a nie pre dr či partnera 😊
Okrem iného je veľmi dôležité mať aj čisté nohy, chodidlá. Ja si vždy dám v kabínke aj čisté ponožky, predsalen je pri tých nohách dosť blízko 🙈🙈🙈
@snehulak77 ja si dám aj sprej na nohy 🤣 aby mi tam moje ponožky ( samozrejme čisté ) aj pekne voňali 😁
Vôbec sa nestresuj s tým ako sa oholiť. Toto si lekári vôbec nevšimajú. Len sa poriadne umy, aby si bola čistá. Ako keď ideš k zubárovi a umyješ si zuby. Hlavne sa skus pri vyšetrení uvoľniť, aby to išlo čo najľahšie a najrýchlejšie. Nie je to síce prijemne, ale nebolí to, nemáš sa čoho báť. Držim palce 🙂
@stellarstar aj ja, dávam si antiperspirant, aby to vonalo pekne 😂😂😂
@snehulak77 dobre vedieť že nie som sama 🤣
@snehulak77 jedna znama lesana ked ide tak si dava do gatiek stonku levandule a este aj do oboch ponoziek🤦😂😂😂😂 aby vsetko vonalo a aj podvozok 😂😂
@judar no to musí byť pohodlné 🙈😂😂

Doktor videl presne 848383838 vagin. Je mu to uplne jedno.