Prvá gynekologická prehliadka
Ahoj... idem na prvu gyn.prehliadku a tak sa chcem spytat ako sa pripravit tam dole ? Holit sa do hladka alebo ak je trosku odrast tak to nevadi lekarovi ...je mu to jedno ?
Ď
Moja prvá gynekologická prehliadka bola keď som mala 12 rokov neviem koľko máš ty ale doktor sa ti nepozerá na to ako si oholená to si rieš s mužom .. chceš aby ťa vyšetril alebo pretiahol? 😃😃 Skôr nech ťa trápi s čím tam ideš
ježiš baby, však sa normálne opýtala 😕
je jedno, či a ako sa oholíš, hlavne aby si tam išla umytá....lekár toho už fakt veľa videl...držím palce, bude to v pohode, uvidíš a hlavne nech je všetko OK po zdravotnej stránke 👍
Okrem iného je veľmi dôležité mať aj čisté nohy, chodidlá. Ja si vždy dám v kabínke aj čisté ponožky, predsalen je pri tých nohách dosť blízko 🙈🙈🙈
@snehulak77 ja si dám aj sprej na nohy 🤣 aby mi tam moje ponožky ( samozrejme čisté ) aj pekne voňali 😁
Vôbec sa nestresuj s tým ako sa oholiť. Toto si lekári vôbec nevšimajú. Len sa poriadne umy, aby si bola čistá. Ako keď ideš k zubárovi a umyješ si zuby. Hlavne sa skus pri vyšetrení uvoľniť, aby to išlo čo najľahšie a najrýchlejšie. Nie je to síce prijemne, ale nebolí to, nemáš sa čoho báť. Držim palce 🙂
@snehulak77 jedna znama lesana ked ide tak si dava do gatiek stonku levandule a este aj do oboch ponoziek🤦😂😂😂😂 aby vsetko vonalo a aj podvozok 😂😂

Doktor videl presne 848383838 vagin. Je mu to uplne jedno.