icon

Prvá menštruácia po kyrete - silné krvácanie

9. okt 2021

Ahojte,vedeli by ste pls poradit? 8.9 som zial musela podstupit kyret v 10tt,babatku zial nebilo srdiecko..vcera som dostala prvu MS ale teda s extremnym krvacanim a kuskami..je to normalne?bolesti nemam ale to krvacanie sa mi zda az prisilne..mam ist radsej na pohotovost ci len zbytocne plasim?dakujem

silviazlat
•
9. okt 2021

Radsej chod na pohotovosť nech ťa pozrú ako sa ma niečo stať

pininka1
•
9. okt 2021

Aj ja som mala takto, velmi silnu, docistujes sa, ale urcite by som potom navstivila gynekologa ci je vsetko ok

martina123s
•
9. okt 2021

Ja som mala tiez silnejsiu ako zvycajne aj ma na to dr upozornovala, ze to tak pravdepodobne bude

lucecita
•
9. okt 2021

Aj ja som mala prvú MS taku, nešla som nikam, lebo vraj sa stale docistujem...aj kúsky zo mna isli a vložku som si menila každé dve hodiny, co bola taka silná....ostatne MS uz boli slabsie

vani151
•
9. okt 2021

Ja som potratila samovoľne aj som sa samovoľne vyčistila a prvá ms mi prišla po 7 týždňoch a úplne normálna, myslím si že by si mala určite ísť na pohotovosť, lepšie mať istú nikdy nevieš

autor
•
9. okt 2021

Dakujem vsetkym za odpovede,nasadila som alchemilkovy caj a poobede krvacanie chvalabohu ustalo.volala som na pohotovost a vraj je to bezne..