icon

Prvé menštruácie a špinenie

blueunicorn99
23. nov 2019

Dobry den chcela by som poprosiť o radu...mam 14 rokov prvu mestruaciu som mala v lete potom som 2 mesiace nemala a v oktobri som dostala druhykrat no a teraz mam už 6.deň silny hnedy alebo červeny vytok može to byt slaba menštruacia? Alebo je to nieco važnejšie? Prosim ked s niecim takym mate skusenost tak poradte...pekný den 🙂)

bielavlcica
23. nov 2019

@blueunicorn99 a tvoja mamina co na to? Zober maminu a objednaj sa na gyndu ak sa ti to nezda. Ale kazda ms je ina. Ja nemam ms vzdy rovnaku. Ked mi ma zacat dva dni pred zacnem spinit a jemne krvacat a az 3 den sa mi spusti. Niekedy je cervena niekedy cierna inokedy zelena. Gynekologicka vravi,ze je to ok. Ale urcite sa objednaj kedze je nepravidelna

bielavlcica
23. nov 2019

@blueunicorn99 a moze aj nemusi ale na 6 den by mala byt uz slabsia

sonnenshein
Autor odpoveď zmazal
aceris
23. nov 2019

vravis ze len tento rok si zacala...vobec netreba stresovat...moze trvat aj rok kym sa to ustali...u mna to trvalo aj viac...zo zaciatku som mala vzdy len hnede a vzdy minimalne 7dni...az som skoncila na antikoncepcii po dvoch rokoch...

blueunicorn99
autor
23. nov 2019

@aceris ďakujem s maminou nemam najlepši vzťah a skusenosti s ms tiez nie takze som sa potrebovala uistiť že hnedy,červeny vytok ktory trva 6 dni je ok ale bola som aj trocha prechladnuta nadcha takže možno pretoo... 🙂)

bielavlcica
23. nov 2019

@blueunicorn99 aj to moze predlzit. U kazdeho je ina niekto ju ma 5 niekto 8 dni. Pozri si na internete informacie ohladne menstruacie a dozvies sa vela veci

aceris
23. nov 2019

@blueunicorn99 kludne moze mat vplyv aj choroba, no myslim si, ze vobec nie je nezvycajne ze to nemas prvy rok nacas a normalnu krv...uplne s kludom...mne to fakt velmi dlho trvalo kym som realne kramy zazila a veru lekarovi som ist nechcela, hoc aj dva tyzdne mi to obcas trvalo...az potom ked som zacala randit, som to riesila sama...tusim od 16 sa dalo bez mamy (teraz mozno ja od 15)...ona ani nevedela ze som bola u lekarky a roky netusila, ze beriem antinu.