Rady na zvýšenie libida pri hormonálnej nerovnováhe
Ahojte už dlhšie skúmam prečo nemám žiadne libido. Nikdy som nemala nijaké extra ale odkedy som dovŕšila 30 padla som k nule. Nemám tajné sexuálne sny a túžby nič ma nevie vzrusit. Orgazmus mam o to nejde. Ale nemám po ňom túžbu. Keď vidím nahotu na obrázku alebo videu hneď to rýchlo zruším. Nikdy som taký obsah nesledovala. Nepriťahuju ma ani muži ani ženy. Viackrát som čítala o hormonálnej nerovnováhe ale vyšetriť som sa nešla svojej gynekologicke neverím. Menštruáciu mám na minútu pravidelnú každých 28 dní bolesti žiadne pms žiadne ovulácia vždy od 14-16 dňa som po dvoch pôrodoch (posledný 8 rokov dozadu) žiadne traumaticke pôrody nič. Vlasy mi nepadaju akné nemám, antiku ani anti depresiva neužívam ani som Neuzivala. Intimita ako taká mi vôbec nechýba. Len ma nahlodalo ako mi mama aj sestra radia niekoho si nájsť o co všetko prichádzam a vzťah by som chcela ale bez sexu co je veľmi ťažké. Rozvedená som od tehotenstva s mladšou dcérou bola som exova prvá boli sme mladí hlúpi neskúseni prvé pokusy a experimenty samozrejme za nič extra nestali ale lubili sme sa aj s minimom sexu. Nejaké rady?
Podla mna ked najdes muza, ktory ta bude vzrusovat, vsetko sa to zmeni. Sama pises, ze si mala len jedneho partnera a sex nestal za nic, tak to podla mna nemas s cim porovnat ani, ako to niektori chlapi vedia ci jazykom ci prstami a a a... mas dieta, pracujes, fungujes, ze na to momentalne nemas nejako "cas" je uz uplne ina vec... zeny su v odburavani tlaku vnutorneho casto ine, ako muzi... neviem, co ti poradit, ano mozes dat spravit hormonalny profil u gynekologa, mozes behnut k endokrinologovi. Ale pokial nebudes mat partnera, co to bude vediet a bude ti na nom zalezat, tak ti to pomoze len ciastocne...
@anonym_e815bb aj keď záujemcovia boli odradilo ich hneď že som sa nezapajala do sexuálnej tematiky. Hneď začali na druhom treťom stretnutí vykladať aké je to dôležité a pomaly detaily vylozia pred cudzieho človeka. Odpudilo ma to. Vždy som myslela ze ak to ma prísť tak spontánne a postupne.. Neviem aký je to pocit túžiť po mužovi.. A kde takého muža nájsť
@anonym_e815bb aj keď záujemcovia boli odradilo ich hneď že som sa nezapajala do sexuálnej tematiky. Hneď začali na druhom treťom stretnutí vykladať aké je to dôležité a pomaly detaily vylozia pred cudzieho človeka. Odpudilo ma to. Vždy som myslela ze ak to ma prísť tak spontánne a postupne.. Neviem aký je to pocit túžiť po mužovi.. A kde takého muža nájsť
@anonym_autor pre muzov je to jednoducho dolezity faktor, tam bohuzial nemat sex dokonca zvysuje riziko rakoviny, ja sa ani necudujem, ze je pre nich zena, ktoru tato tema nezaujima, neatraktivna na vztah... neviem, co ti poradit, ale najst na zoznamke asexuala a este kvalitneho partnera do zivota v jednom bude ako hladat zlaty gral... mozne, ale vobec nie jednoduche... co vlastne ocakavas od partnera ty?
@anonym_autor ja som vyskusala asi 13 chlapov za zivot a len s jednyn som mala dobry sex.

Podla mna ked najdes muza, ktory ta bude vzrusovat, vsetko sa to zmeni. Sama pises, ze si mala len jedneho partnera a sex nestal za nic, tak to podla mna nemas s cim porovnat ani, ako to niektori chlapi vedia ci jazykom ci prstami a a a... mas dieta, pracujes, fungujes, ze na to momentalne nemas nejako "cas" je uz uplne ina vec... zeny su v odburavani tlaku vnutorneho casto ine, ako muzi... neviem, co ti poradit, ano mozes dat spravit hormonalny profil u gynekologa, mozes behnut k endokrinologovi. Ale pokial nebudes mat partnera, co to bude vediet a bude ti na nom zalezat, tak ti to pomoze len ciastocne...