icon

Rakovina konečníka a metastázy

majka12340
21. sep 2025

Ahojte baby ja som som v tokom zúfalstve neviem co robiť, môj otec mal rakovinu konečníka bol stým na operácii, po asi cca dvoch rokou mu teraz zistili ze ma metastázy na pľúcach 😭😢 a vodu ťažko sa mu dýcha a veľké bolesti chrbta teraz je v nemocnici.. . Bojím sa ze mi odíde... Co robiť? Dá sa to zachrániť 😢😭

martinmmartin
21. sep 2025

velke bolesti chrbta budu napadnute aj stavce. Prognoza velmi zla

janinah
21. sep 2025
@martinmmartin

velke bolesti chrbta budu napadnute aj stavce. Prognoza velmi zla

@martinmmartin si jeho osetrujuci lekar? Nie,tak netaraj...
Autorka,kazdy pripad je individualny,rozpravaj s jeho lekarmi,nie s laikmi na nete.Nadej zomiera posledna..

anonym_85d5db
21. sep 2025

@majka12340 Neviem ako ťa utešiť povzbudiť. Ale treba veriť, len viera a nevzdávať sa pomáha. Je mi to ľúto, ale keď to metastázuje to nie je dobré. A chrbát ho boli s pľúc. Aj môj svokor mal a prišlo to ako blesk z neba. Bolo to rýchle a do poslednej chvíli sme nic nevedeli. Ani netušili. Tak jedine aspoň netrpel. Ockovi držím palce aj Vám veľa sily.

anonym_69ad0e
21. sep 2025

Niekedy je lepšie aby ten človek v takomto stave radšej rýchlo odišiel ako sa trápil a mal bolesti
Niekedy je smrt milosrdne vykúpenie, aj keď to ľudia nechcú počuť

anonym_0cd085
22. sep 2025

Môj ocko mal rakovinu na pankrease dozvedel sa to medzi sviatkami v decembri a v marci tu už nebol 😔 lenže tie bolesti ktoré mal a co všetko prežíval a lieky mu nepomáhali. Keď odišiel z tohto hľadiska sa nám uľavilo, naozaj trpel dlhé mesiace, niekedy práve to ze človek odíde mu pomôže najviac ak je to už v takom zlom štádiu. NEMUSÍ TO BYŤ TVOJHO OCKA PRÍPAD ale človek musí myslieť reálne a byť pripravený potom to už nie je taký sok, veľmi držím palce, určite radšej rozprávať s lekármi ako tuná oni budu pekne vedieť podľa jeho stavu co sa ide diať ci sa to ešte dá liečiť alebo už je neskoro, nádej umiera vždy posledná. Drz sa 🩷

nikkas
23. okt 2025

@majka12340 prosím ako je na tom mal rakovinu konecnika alebo aj čreva

maminkadeticiek
23. okt 2025
@nikkas

@majka12340 prosím ako je na tom mal rakovinu konecnika alebo aj čreva

@nikkas Tak vzhladom na titulnu fotku autorky to asi nie je dobre.

majka12340
autor
27. okt 2025
@maminkadeticiek

@nikkas Tak vzhladom na titulnu fotku autorky to asi nie je dobre.

@maminkadeticiek zomrel nam 3 oktombra 😭😔 nedalo sa nič robiť metastazy mal po celom tele 😔 len nechapem že mu to skorej nezistili😭😭😭 moc moc mi chyba ten den ako som.ho dosla pozriet mi zomrel 😭

nikkas
28. okt 2025
@majka12340

@maminkadeticiek zomrel nam 3 oktombra 😭😔 nedalo sa nič robiť metastazy mal po celom tele 😔 len nechapem že mu to skorej nezistili😭😭😭 moc moc mi chyba ten den ako som.ho dosla pozriet mi zomrel 😭

@majka12340 moja zlata je mi to ľúto už je na lepšom mieste...on to mal aj na čreve keď mu ro zistili?mal aj xhemo?