Rakovina konečníka a metastázy
Ahojte baby ja som som v tokom zúfalstve neviem co robiť, môj otec mal rakovinu konečníka bol stým na operácii, po asi cca dvoch rokou mu teraz zistili ze ma metastázy na pľúcach 😭😢 a vodu ťažko sa mu dýcha a veľké bolesti chrbta teraz je v nemocnici.. . Bojím sa ze mi odíde... Co robiť? Dá sa to zachrániť 😢😭
velke bolesti chrbta budu napadnute aj stavce. Prognoza velmi zla
@martinmmartin si jeho osetrujuci lekar? Nie,tak netaraj...
Autorka,kazdy pripad je individualny,rozpravaj s jeho lekarmi,nie s laikmi na nete.Nadej zomiera posledna..
@majka12340 Neviem ako ťa utešiť povzbudiť. Ale treba veriť, len viera a nevzdávať sa pomáha. Je mi to ľúto, ale keď to metastázuje to nie je dobré. A chrbát ho boli s pľúc. Aj môj svokor mal a prišlo to ako blesk z neba. Bolo to rýchle a do poslednej chvíli sme nic nevedeli. Ani netušili. Tak jedine aspoň netrpel. Ockovi držím palce aj Vám veľa sily.
Niekedy je lepšie aby ten človek v takomto stave radšej rýchlo odišiel ako sa trápil a mal bolesti
Niekedy je smrt milosrdne vykúpenie, aj keď to ľudia nechcú počuť
Môj ocko mal rakovinu na pankrease dozvedel sa to medzi sviatkami v decembri a v marci tu už nebol 😔 lenže tie bolesti ktoré mal a co všetko prežíval a lieky mu nepomáhali. Keď odišiel z tohto hľadiska sa nám uľavilo, naozaj trpel dlhé mesiace, niekedy práve to ze človek odíde mu pomôže najviac ak je to už v takom zlom štádiu. NEMUSÍ TO BYŤ TVOJHO OCKA PRÍPAD ale človek musí myslieť reálne a byť pripravený potom to už nie je taký sok, veľmi držím palce, určite radšej rozprávať s lekármi ako tuná oni budu pekne vedieť podľa jeho stavu co sa ide diať ci sa to ešte dá liečiť alebo už je neskoro, nádej umiera vždy posledná. Drz sa 🩷
@majka12340 prosím ako je na tom mal rakovinu konecnika alebo aj čreva
@majka12340 prosím ako je na tom mal rakovinu konecnika alebo aj čreva
@nikkas Tak vzhladom na titulnu fotku autorky to asi nie je dobre.
@nikkas Tak vzhladom na titulnu fotku autorky to asi nie je dobre.
@maminkadeticiek zomrel nam 3 oktombra 😭😔 nedalo sa nič robiť metastazy mal po celom tele 😔 len nechapem že mu to skorej nezistili😭😭😭 moc moc mi chyba ten den ako som.ho dosla pozriet mi zomrel 😭
@maminkadeticiek zomrel nam 3 oktombra 😭😔 nedalo sa nič robiť metastazy mal po celom tele 😔 len nechapem že mu to skorej nezistili😭😭😭 moc moc mi chyba ten den ako som.ho dosla pozriet mi zomrel 😭
@majka12340 moja zlata je mi to ľúto už je na lepšom mieste...on to mal aj na čreve keď mu ro zistili?mal aj xhemo?

velke bolesti chrbta budu napadnute aj stavce. Prognoza velmi zla