icon

Rakovina krčku maternice 3a

kukypink988
23. mar 2022

Ahojte baby chcela by som sa opýtať mamine zistili rakovinu krčku maternice 3a bola na zákroku kde jej odoberali kúsok krčku maternice a po 2 týždňom maly volať skrz výsledky dnes tam bola a nemala to dobre musí ísť na operáciu a nevie ako veľmi to ma rozsiahle veľmi by mna zaujímalo či to niektorá s vás mala po prípade či po tej operáci ste maly pokoj alebo ste maly komplikácie,užívali lieky atd a čo je najhorší obava…môže mamina umrieť ? Má 49 rokov okrem teho je zdravá ako repa ďakujem

bambulienka25
Autor odpoveď zmazal
ladybug138
23. mar 2022

@kukypink988 ahoj, ja som sice nemala tuto rakovinu, ale pokial idu vyberat celu maternicu, tak je otazka, ci su ram uz aj nejake metastazy, kazdopadne vyberu maternicu a urcire pojde na chemo

faustine
23. mar 2022

Ahoj, ak je výsledok 3a, tak sa nejedná o pokročilú rakovinu, určite by nemali byť metastazy. Ale samozrejme je treba to riešiť.

faustine
23. mar 2022

Ešte dodám, 3a je zachytené v úplnom začiatku. Asi jej odobrali vzorku tkane na histológiu a pravdepodobne bude treba konizácia krčka maternice.

20erika07
23. mar 2022

Výsledok 3a nic konkretne nehovori, dolezity je typ nadoru, ci je agresívny ,ci niekde infiltruje, metastazy atd atd , . Drzim palce mamine 🍀🍀🍀