Rakovina prsníka
Prosim vas je tu niekto kto sa musel rozhodnut ci si da odstranit cely prsnik alebo len lozisko nadoru?
Ja sa mam rozhodnut za dva dni a vobec neviem akou cestou sa vybrat.
@marus313 inak je tu diskusia pod nazvom Chemoterapia po mastektomii prsnika.
Je tam vela vela popisaneho o tom, takze skus to pozriet.
Ja som tam tiez vela informacii nasla a bolo fajn rozpravat sa o tom s niekym, kto si tym tiez realne presiel.
Nezaujimaju ma nazory laikov, ktori o tom dokopy nic nevedia, len ,,v rodine to maju” a oni by toto a hento a tamto a sramto, hoci v tej situacii realne nikdy neboli a nikdy sa nemuseli rozhodovat. Samozrejme to ani nikomu nezelam!
@marus313 znama to mala a rozhodla sa zobrat len cast. Zial nador sa vratil tak musela potom cely prsnik. Ale keby sa nevratil, tak by s tym nebol problem. Dala tomu aspon sancu.
Ahojte baby, ako ste zistili ze máte rakovinu prsníka? Aké ste mali príznaky?
@saska2208 rakovinu ti diagnostikuje len lekár podľa príznakov na to neprídeš. Napr. ja som mala hrcku bola som s nou na mamografiu aj sono povedali mi ze je to len podkozny tuk žila som s tým pol roka možno viac epamatam si to už presne keď zrazu mi hrčka začala rásť tak som zašla k Dr. Znova a tam mi nakoniec o odobratí vzorky z tej hrčky zistili ze to nieje podkozny tuk ale nádor. Takže fakt ti to môže zistiť len lekár
@dobka22 dobrý deň.Zatial všetko ok.(Klop,klop🙂)Chodím už len štvrť ročne na kontrolu tak dúfam,že to tak aj ostane🙏🏽(jedno pozitívum narástli mi kučeravé vlasy aké som vždy túžila mat😄) nad malichernostami čo som niekedy riešila z hnevom sa dnes len pousmejem 🙂.
Prajem Vám nech vám to všetko dopadne čo najlepšie ako sa len dá.❤️

@midori123 ja som chemo uz vybrala tiez 15 a bio liecbu beriem raz za mesiac este raz dakujem za podporu💗