Rany v okolí vagíny a bolesť pri styku
prosím mate niekto podobnu skúsenosť? Stale sa pri sexe dostavi palenie a stipanie a potom sa aj niekolko dni doliecujem. Bola som s tym viackrat u gyn., no nikdy sa nic nepotvrdilo. Minule som to mala dokonca po menstruacii, co mi bolo divne, lebo vtedy som styk cely cas nemala. Viem, ze tu bola uz tato tema, no lubrikanty pouzivat nemôžem, tie mi robia zle, myslim, ze mam na ne alergiu, lebo byvam este viac rozdrazdena. Uzivam vag. probiotika, no nepomaha mi to, taktiez sa nejedna o kvasinky, lebo aj po prelieceni sa tento problem hned objavi. Viete o nejakom geli, ktory by mi pomohol a zaroven by nebranil v otehotneni, nakolko sa snazime?
Vdaka za rady.
@anonym_autor partner bol na steroch?
Ak nemáš problém so zvlhcenim čo asi nemáš na to ešte vek, tak jedine rýchlosť a technika sexu.
Ale ja si myslím, že niečo tam bude, keď aj po menzese si cítila diskomfort.Treba nosiť iba bavlnené nohavičky, od lekára tablety na úpravu ph pošvy robí ti to pri cytologii, alebo vyšetrení?
@anonym_autor my sme si zadovážili lubrikant na vodnej báze 🙂
@simca115 a partner nemá niečo na svojej pýche? Aj keď to nevidno, mal by aj on niečím sa preliečiť, nie?
@anonym_autor preliecit teba aj partnera. Musite obaja. A samozrejme pocas liecby bez styku.
Ze sa u neho nic neprekavuje, neznamena, ze nic nema. Prenasa to na teba opakovane.
@simca115 a partner nemá niečo na svojej pýche? Aj keď to nevidno, mal by aj on niečím sa preliečiť, nie?
@anonym_fa9227 v minulosti sme mali problémy s ureaplazmou, to sme preliecili, vysli negat, no vraj to ma tendenciu vracat sa, no nemozeme vkuse brat atb
@anonym_autor lubrikant nic? Kdo maze, ten jede.
@anonym_autorne pomohli az probiotiká od carnium botanicals (ak si správne pamätám názov), vtedy som ešte dojčila tak som mala také čo sa môže aj pri dojčení, majú viac druhov. Dala som si nejaké tri-styri mesiace kúru a bolo po probléme.. tiež mi nebolo nič zistené, len som to tam dole mala proste extrémne citlivé a náchylné na poranenie. Odvtedy je dobre.
@anonym_autor lubrikant nic? Kdo maze, ten jede.
@anonym_918082 ako píšem v prispevku, neni mi z nich dobre
@anonym_autor Alergia na spermie. https://www.babyweb.sk/alergia-na-spermie-caste...
@anonym_autor jaj no tak sa necuduj 🙂

@anonym_autor my sme si zadovážili lubrikant na vodnej báze 🙂