Reakcia gynekológa
Ahojte
.v piatok som bola u lekára kedze už je to takmer 5 mesiacov čo som bez menzesu..v januári som absolvovala druhu dávku očkovania pfizer potom mi prišiel menzes ešte 2x a od apríla nič lekár má vyšetril vraj všetko ok prišli aj výsledku z horm.profilu ktorý mi robil keďže prvýkrát som išla s týmto problemom pred dvoma týždňami už ..opýtala som sa ho teda či to nemôže byť kôli očkovaniu a on na mňa hneď vyletel..že jasneee tie vakcíny už môžu úplne za všetko..že on toto nechápe ako môžu ľudia takto neveriť a spochybňovať očkovanie..úplne nasratým tónom hodil mi recept na duphaston a poslal ma prec..akože.ostala som ako obsadená..
No po ockovani asi 3 mesiace nic a potom tak hocijako, niekedy menstruacia jeden den, potom dva mesiace nic a tak. A kedze su hormony rozhadzane, celkovo sa zdravotne necitim dobre.
@panelacikova boleriozu mala pozit ked mala 4roky a urcite nie to jej sposobylo nekrozu bedrovych klboch ked mala 2roky a urcite nie ocne problemy ked mala 9mes.
@drahomirrra neviem ake mas stare dieta moja dcera ma 21r, tú ockovaciu latku už ztrhli z trhu v roku 2004 , aspon tak mi povedala doktorka, lebo som sa bala dat zaockovat syna.bolerioza neprenáša sa len z kliešta ale aj od komara a moze byt aj z mlieka, reumu podla mna uz musela dostat z boleriozi ale tie predosle neurologicke problemy zacala mať po ockovani.Ja som strucne napisala jej zdrav problemy čo vsetko dostala.
A mna nikto nepresvedi ze covid ockovanie tiez neroby bordel v tele cloveka, poznam hodne ludi ktory maju zdrav problemy po ockovani a aj takych ktory zomreli.
Kazdy sme iny a kazdy veri v niečom inom, ja to nikomu neberem.
@ildiko36 nepísala si predtým časovú postupnosť.... v každom prípade netuším, čo sa dialo, ale boreliózu pripísať očkovaniu.... nehnevaj sa.... zjavne hádžeš všetku vinu na očkovanie, pričom nemáš ani potrebné či už znalosti alebo informácie....
@doda26 veru neviem. vacsinou deficit moze prebiehat odost nenapdane. ja som mala v tom obdobi aj neprijemny ekzem na celom tele. neslo o taku tu koru, co mavaju ekzematici, ja som mala skor svrbivy, ale hlavne palivy vysyp na velkej ploche tela.
ekzem sa vyskytuje u ludi s atopickym typom pokozky, aj ked mam pocit, ze to ma asi skoro kazdy. koza sa susi, narusi sa mastny kozny film a koza reaguje vlemi ctlivo, vysypom. ak sa rozbehnu vsetky stupne ekzemu, tak uz to vyzera ako taky typicky ekzem. aj som mala len tu fazu, ze vysyp, kotry neskutocne palil. mnohi ekzematici maju tuto fazu miernejsiu, prejavuje sa u nich skor svrbenum, u mna palenim, stipanim. som chodila ako golem, nosila som oblecenie naopak, lebo mi vadili sviky, skriabali ma. no hrozne obdobie. a ak telo takto zapalovo reaguje, tak ma zrejme z nejakeho dovodu zvysenu zapalovu reaktivitu.
toto moze sposobovat, ci zhorsovat aj strava ( na nete najdes aj diety,a le v zasade vsetko nezdrave to sposobuje ).
prejavuje sa to zvysenou pohotovostou k zapalu. napr ja nemavam akne len ako pupak,a le ja mavam tie hrce v kozi ( cysticke akne ), ktore je casto velmi zapalene, naliate. tiez sa moze vdaka tejto zvysenej pohotovosti k zapalu zhorsovat reuma a rozne ine ochoreni, pri ktorych telo reaguje prave zapalom.
tak si myslim, ze toto by mohol byt tiez dosledok nedostatku vit D.
inak je dolezity aj pre kosti u vyvijajuceho organizmu je to asi vyraznejsie, ak ho am dieta nedostatok, u dospelych to moze prebiehat nenapadne. udajne bolest kosti a svalov a zvysena kazivost zubov.
Stalo sa mi toto isté,v januári druhá dávka očkovania, menštruácia mi neprišla 4 mesiace,dovtedy pravidelný cyklus, môj gynekológ sa vyjadril, že teraz má veľmi veľa týchto prípadov.Takže asi na tom niečo bude....
@panelacikova to si velmi na omile, boreliozu som nechadzala na ockovanie len som napisala ze aj to mala, ale nekrozu a dmo mala od ockovania, i progressivne zuzenie zorneho pola lebo sa to zacalo vsetko po ockovani.Nemas ani šajnu o tom cim sme presli a po preockovani ked mala 13r čo mala dostať ako 10r len akurat bola na chemoterapii a nemohla podstupit zase mala reakciu.V mieste v pychu vyslo cerveny flak a zacalo to rast , podobne k bolerioze, l ale v tedy uz nemala, robyli krvne testy, a narástlo to na take velke ze cely zadok mala cervene, rok brala zase na Atb, potom lekari sa rozhodli ze nesmie byt vobec ockovana s ničím.Neprajem to nikomu..
@bilberryday jasne že som ho čítala
Napis mi ip, lebo ako vydim ludia budu ockovanie zastavat ..poslem ti nieco.. ..nema zmysel nieco tu verejne pisat lebo daktory ludia su bars mudrý a cloveka by pridusili ked povie svoje..je tu aj skupina nesuhlas s povinnym ockovanim, pridaj sa..
@queen_mary pripomenula si mi jeden pekný výrok: pre hlupáka každý hlúpy 😉

@doda26 drzim palce. samozrejme nemusi byt dovod akurat tento vitamin. ja som to iba pri takom deficite mala. potom som vit D doplnila a cyklus uz mam pravidelny. cize je tu ta pravdepodobnost.