Riešenie bradavíc v intímnych miestach: Skúsenosti a rady
Ahojte baby, písala som sem už minule ohladom intímneho problému, ktorý riešim už dlhšie a jedna sa o bradavicky v intímnych miestach. Moja gynekologička má stále lieči aldarou, z ktorej som vybrala 2 balenia a to je všetko. Nič nepomohlo, čo som jej vravela, no že musíme počkať že ono sa to môže zhoršiť a potom sa budú zmenšovať. Ja mám pocit že sa zväčšujú, pritom na aldaru som čítala iba kladne recenzie a že ozaj pomáha. Zvýšila som aj príjem vitamínov lebo je to otázka imunity, nepomaha. Prosím vas viete o niecom čo by mi mohlo pomôcť? Na laser nemám teraz financie, sťahovali sme sa a výdavky sú veľké. Čítala som aj niečo o indonal3c ak sa to tak píše, vraj to zvykne pomôcť ale keďže to tiez nie je najlacnejšia záležitosť, aspoň chcem vedieť či to pomoze. S čím máte skúsenosť na tento problém a ako ste sa s ním popasovali ?
10 15 som ich mala už si to nepamätám presne ani papiere už nemám je tomu už 15 r
Ked ti je hliva slabá, daj si predpísať Isoprinosine. A ja som ten roztok v pohode zvládla a to som to mala hlavne na hrádzi, čiže na sliznici. Ak to mas smerom k stehnám, bude to uplne Ok.
@stellarstar v poriadku ďakujem za radu 🙂
@falbala132 Asi si to dám predpísať, to mi predpise aj obvodný ? Alebo musim mat priamo imunologa? Lebo viem že tam sa veľmi dlho čaká a nájsť imunologa je veľmi obtiažne
Mne to predpísala obvodná.
@falbala132 Dakujem za info 🙂
@falbala132 iba sa chcem poďakovať za účinnú radu, naozaj to koloidum pomáha a vôbec neštípe, konečne po xy mesiacoch trápenia vidim nádej že to zmizne, natrela som to zatiaľ 3x a už teraz niektoré nemám vôbec. Dokonca aj pani lekárnička mi povedala že to je na všetky typy bradavíc a nemalo by to vadiť, keď som sa jej na to pýtala či to tak môžem použiť ako si mi poradila. Takže ak sa s tým niektorá ešte trápite vyskúšajte to koloidum, naozaj zatiaľ zaklopem že to mizne.
No super, velmi sa tesim, ze moja rada pomohla! 👍🏼😊
@falbala132 ja ich mám cca do 10 a väčšina sú malé jedna je taká väčšia ale tiež nie velka. Ale nezmenšuju sa vôbec :(
@anonym_autor Prosím ako ste natom teraz ,zmizli tie bradavice ? Co pomohlo ? Dakujem

@stellarstar ale to si ich musela mat dosť veľa asi, keďže aj vo vnútri. Ja ich mám max do 10, aj s tými malinkými dokopy, iba von, viac by som povedala že smerom k stehnám.