Riešenie polycystických vaječníkov a podozrenia na vaginizmus
Dobry večer , chodievam raz za rok ku gynekologicke. Minulý rok mi zistili polycisticke vaječníky. Liečbu hormonálnu nemôžem podstúpiť lebo mi antikoncepcia nerobi dobre . Mam podozrenie aj na vaginizmus , lebo ma sex velmi boli a som dost úzka ... Mam opakovane mykózy candidy a vselijake bacily tam dole ... Vzdy mi pani doktorka predpise tabletky na 12 dni den dva pokoj a potom sa to spusti cele odznova ... Ako by ste riešili moje problemy ? Lebo brat stale tabletky medzi nohy nie je nepretržite riesenie... Dakujem za odpovede. Pekny vecer
@fkata ďakujem 🙂
@sunnycasslil ahoj ja napriklad zasnem nad prispevkami, ked pri fakt chronickej mykoze ti niekto poradi tabletky a krem....to absolutne nechcem sa dotknut pani vyssie nado mnou...lebo jej ocividne tato kombinacia zabrala..ja som mala mykozy cca 10 rokov kym mi az kamarat z indie neporadil toto : na lačno aspon tri mesiace pol litra teplej vody do nej vyzmykat polku citronu a polievkovu lyzicu kokosoveho oleja..kvalitny panensky...toto som pila fakt minimalne tri mesiace...robila som si na jeho odporucanie aj klistyr...toto ale nechcem teba navadzat ale faktom je ze musis vyhubit vsetko zlo z criev von....urcite si pozri na nete protiplesnovu dietu...staci ked vylucis na aspon 3 mesiace sladke a biele pecivo...aj banan a sladke jablko by si teraz nemala...zelene jablko skor...nos intimky ak mas vytoky...plesne maju radi vlhko a mnozia sa...toto by som ti poradila ako naozaj najucinnejsi sposob zbavenia mykozy...ja som uz 7 rokov odkedy som toto absolvovala mykozu nemala...prisaham..
@niqua dakujem poskusam lebo uz som z toho zúfalá a na nervy.. Celkovo mam zdravotný stav v hororovom stave mam vazne diagnózy

@sunnycasslil Ahoj, mala som podobný problém. Na mykózu mi pomohol Clogin, Candivac + Multi Acidophilus, skús sa poradiť s gynekológom.