icon

Riešenie ťažkostí po sexe a diskomfortu

nerozumiemcosadeje
18. nov 2024

Pisem tu z cistej zufalosti a dufam, ze tu najdem niekoho, kto ma s niecim podobnym skusenosti, idealne ma aj nasmeruje ako dalej, alebo skor ako z toho von. Podotykam, ze z pohladu lekarov je u mna vsetko v poriadku, mam obehanych niekolkych urologov aj gyneko, vsade vsetko OK a ja napriek tomu mam problemy.
Tie pocity su velmi tazko opisatelne, no skusim. Po sexe sa vzdy vycuram, umyjem, no nasledujuci den po sexe (a dalsich par dni po nom) presedim na zachode, a ak nie zrovna tam, tak v uplnom diskomforte niekde posediascky trpim. Mam pocit, ze sa zo mna chcu zdola vytlacit vsetky organy (hrozne tlaky), a ako keby som sedela nad nejakym ohnom a palilo ma tam dole zvonka vsetko (uplne ine ako pri infekcii). Stale citim nutkanie na mocenie, niekedy to s tym mocenim ide v takych intervaloch, az mam z toho husiu kozu, pocit ako keby som isla milion ihiel vycurat, alebo sa obcas objavi aj pocit uniku mocu (realne sa nic take nedeje, su to “len” pocity). Toto sa mi deje vzdy len po sexe (preto z pochopitelnych dovodov ho nechcem ani praktizovat) a trva az niekolko tyzdnov, kym sa dostanem do normalu a po dalsom sexe sa to cele zopakuje. Deje sa to od uplne prvej prilezitosti a ja naozaj neviem co s tym, nepoznam ani nikoho kto sa s niecim takym stretol. Ako som spominala, z pohladu lekarov som uplne ok, preto nerozumiem co sa to deje s mojim telom. (Deje sa to aj s ochranou aj bez, s roznymi lubrikantmi, preto si myslim ze to alergia nebude)..

Strana
z2
drahomirrra
19. nov 2024

@unicornlady Tiez si myslim, ze jej moze doslova ublizovat, proste az kamsi do krcka, proste ze su fyzicky nekompatibilni.

grof_monte_christo
19. nov 2024

A máš pokožku na intímnych miestach po sexe napr. na vchode do pošvy zapálenu alebo viditeľne podráždenú?

unicornlady
19. nov 2024

@drahomirrra Ono by potom stačilo, keby majú polohu, kde ona je hore a ona si to riadi, ako potrebuje. (aspoň ja so to takto mala v jednom vzťahu, že keď šiel hlboko, cítila som ho pomaly "v žalúdku"; a presne ako popisuje, to nie je bolesť vo vagíne, ale narážanie do iných vecí)

mk1111111111
19. nov 2024

Skusila si len lubrikant bez sexu, len naniest na povrch?

aandrea9
19. nov 2024

@nerozumiemcosadeje úplný bio lubrikant na báze vody si skúšala?

erika268
19. nov 2024

@nerozumiemcosadeje zvláštne, viete mi napísať ss?

nerozumiemcosadeje
autor
19. nov 2024

@grof_monte_christo nie, vobec nic take

nerozumiemcosadeje
autor
19. nov 2024

@mk1111111111 vyskusam.
@aandrea9 skusala som rozne typy uz, predovsetkym senzitiv, lebo ja som cela senzitivna 🙂

mia2906
19. nov 2024

@nerozumiemcosadeje aj ja mám niekedy bolesti pár dní po tom tam dole... Pripisujem to dlhšiemu trvaniu, roznym poloham, keď to robíme ,,až moc divoko,,alebo ako to nazvať. Podľa mňa budeš ten istý prípad.

mia2906
19. nov 2024

@nerozumiemcosadeje neustále nutkanie na močenie som mala aj ja a toto bolo uplne psychologické 😁 ptoom to prešlo

nerozumiemcosadeje
autor
20. nov 2024

@mia2906 psychologicke v akom zmysle? Mala si v sebe nejaky blok? A kedy to preslo?

mia2906
Autor odpoveď zmazal
nerozumiemcosadeje
autor
20. nov 2024

@mia2906 no to je potom ale ze uplne iny pripad.. 🙂

Strana
z2