Riešenie zarasteného chĺpku v oblasti bikín
Ahojte, tie čo mávate zarastené chĺpky v oblasti bikín. Už sa mi stalo druhýkrát v priebehu pol roka, že sa mi spravila asi 1cm široká červenomodrá hrča pod kožou, až s takým vačkom by som povedala, bolo to cítiť až do hĺbky. Prvýkrát som do toho pichla, vyšiel hnis a hneď aj chlp ktorý bol fakt že obrovský. Potom som mala pár mesiacov pokoj a na tom istom mieste sa to spravilo znova. Nechala som to mesiac tak že čo sa stane. Nič - len sa to zväčšovalo a bolelo.
Tak som do toho dnes opäť popichala ihlou ale chlp nikde. Len hrozne veľa hnisu a krvi. Po nejakej dobe tlačenia vyšiel malý chĺpok ktorý som vytrhla a ostal obrovský kráter do kože. Tak som to vydezinfikovala a neviem čo s tým ďalej. Či len nechať zahojiť, či to niečím natierať, či zájsť k lekárovi, poraďte čo by ste robili keby sa vám to takto opakovalo.
Slohova praca kvoli p**nemu chlpu. Volaj zandare
@anonym_autor dezinfikuj si to 3% peroxidom vodíka.
Potieraj to s Betadine z lekárni
Potieraj to s Betadine z lekárni
@anonym_23e3cc
@isis234
Ďakujem. Bolí to jak fras. Hádam sa to nebude stále vracať.
mozno by si sa nemala holit, ale len skracovat. su ludia, ktori maju sklon k zarastaniu chlpov.
Daj si to odstranit u chirurga, ak sa to vrati. Po tyzdni nebudes vediet, ze si to tam mala
@anonym_autor ja už chlpy len skracujem. Kvôli chlpu som raz skončila s celkovými ATB. Plus teda ten ichtamol som dávala.

Bacha, život ohrozujúci chlp . Len pre Boha neotravuj s tým lekárov🤢